Новини фільмів про (2012)

18 червня 2020,  17:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Три подруги відправляються до Мексики, щоб видалити один горезвісний емейл, в трейлері комедійного фільму «Відчайдушна», який через два тижні вийде на стримінговій платформі Netflix.

Читати далі...
2 червня 2020,  13:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вони були народжені, щоб захищати. Тепер їм тільки потрібно навчитися як. Стримінговий сервіс Disney+ представив офіційний трейлер свого супергеройського фільму «Таємне суспільство другороджених членів королівської родини».

Читати далі...
19 квітня 2019,  01:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Секонд-хенд, ти знову рулиш». Ребел Вілсон демонструє свої блискучі навички маскування в новому дубльованому ТБ-ролику американської комедії «Шахрайки».

Комедійна картина режисера Кріса Еддісона, що заснована на фільмі 1988 року «Відчайдушні шахраї», покаже, як володарка премії «Оскар» Енн Гетевей і зірка франшизи «Ідеальний голос» Ребел Вілсон задумують провернути аферу століття. Гетевей грає витончену і граціозну молоду жінку з холодним розумом, яка завжди зриває куш, а Вілсон втілює просту дівчину, яка через мить вичистить ваші кишені. Хто ж з них заволодіє серцем і банківським рахунком нової жертви?

Офіційний український постер «Шахрайок», де Гетевей і Вілсон позують на тлі золотого суперкара, ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 9 травня.

24 листопада 2017,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Барденські Белли виконали мешап разом з учасниками нинішнього сезону американського талант-шоу «Голос».

Напередодні виходу заключної частини музичної трилогії «Ідеальний голос 3» Анна Кендрік, Бріттані Сноу, Анна Кемп і Хейлі Стайнфелд разом з іншими дівчатами акапельного колективу Барденскіе Белли та учасниками «Голосу» записали кліп, де вони співають мешап, що складається з пісні Джорджа Майкла «Freedom! '90» і композиції «Cups» («When I'm Gone»), яку в 2012 році прославила Кендрік в «Ідеальному голосі».

Дивимося другий трейлер «Ідеальний голос 3», де також будуть співати Ребел Вілсон та Рубі Роуз. У світовий прокат фільм виходить 21 грудня.