Новини фільмів про (2013)

19 квітня 2022,  12:55 | Новини фільмів

Уважно розглядаємо перші кадри супергеройського блокбастера «Тор: Любов і грім» за участю Жінки-Тор у втіленні лауреатки премії «Оскар» Наталі Портман, якими нас порадував його перший трейлер, що вийшов учора.

Читати далі...
26 січня 2021,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відважна воїтелька Леді Сіф повертається! Актриса Джеймі Александер вирушила до Австралії, де дуже скоро стартують зйомки очікуваного супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Тор: Любов і грім».

Читати далі...
10 квітня 2020,  18:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки ми всі з нетерпінням чекаємо, коли компанія Marvel Studios розпочне зйомки супергеройського екшену «Тор: Любов і грім», який покаже Наталі Портман в образі Жінки-Тора, шанувальники коміксів продовжують створювати неймовірні фан-арти з цією супергероїнею.

Читати далі...
21 липня 2019,  20:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В четвертому фільмі про пригоди бога грому «Тор: Любов і грім» молот Мйольнір опиниться в руках Наталі Портман, оскільки її героїня Джейн Фостер стане Жінкою-Тором.

Читати далі...
21 липня 2019,  00:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив вирізаний фрагмент супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Месники: Завершення», який показує нашу улюблену парочку Тора і Ракету.

Щоб виправити дії Таноса (Джош Бролін), Месники і Вартові Галактики придумують складний план, який включає в себе подорожі в часі, так і Тор (Кріс Гемсворт) і Ракета (Бредлі Купер) виявляються в Асгарді під час подій фільму «Тор: Царство темряви». Поки Тор страждає від депресії і намагається заїсти своє горе чіпсами і запити пивом, Ракета з притаманними йому сарказмом і гострої чесністю намагається привести бога грому в почуття. І коли Ракета запитує у Тора, куди їм йти, асгардиец говорить, що не пам'ятає. Адже він жив там всього якихось 1500 років.

У форматі Digital блокбастер «Месники: Завершення» стане доступний з 30 липня, а на Blu-ray його можна буде додати в свою колекцію з 13 серпня.

1 червня 2019,  01:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вам здається, що у вас зараз буде панічна атака? У Ракети є дуже дієвий засіб на цей випадок, який він використовує на Торі в новому ТБ-ролику супергеройського блокбастера «Месники: Завершення».

Читати далі...
5 вересня 2017,  19:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пара нових кадрів супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» дозволяє краще розглянути гладіаторські обладунки Тора.

Читати далі...
1 березня 2016,  13:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чтобы информация о кинокартине не просочилась наружу раньше времени, и чтобы толпы любопытных не мешали во время уличных съемок в больших городах, киностудии часто дают своим будущим блокбастерами кодовые имена, и Marvel тому не исключение. Например, со свойственным этой студии чувством юмора она прятала «Мстителей» под именем «Групповые объятия», а «Человека-муравья» под «Бигфутом».

Читати далі...
26 серпня 2013,  18:47 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

31 жовтня на широкі екрани українських кінотеатрів виходить продовження пригод Тора під назвою «Тор 2: Царство темряви».

Для підігріву інтересу пропонуємо прочитати 17 цікавих фактів про фільм і про його зйомках, поїхали:

  1. Фільм «Тор 2: Царство Темряви» розповідає про Дев’ять Сфер, пропонуючи глибший погляд на міфологію та хитросплетіння всесвіту Тора. Поняття Дев’яти Сфер взяте з норвезької міфології, і означає дев’ять світів, які тримає на собі Ігдресіл, здоровенний древній ясень, що є центральним символом норвезької космології. Асгард знаходиться на верхівці Землі, відомої як Мідгард. В оригінальному «Торі» Ігдресіл зображений як космічна структура, яка складається з численних просторово-часових тунелів, що ведуть до дев’яти світів.
  2. Для зйомок Медіни/вулиць Асгарду збудували найбільшу локацію серед усіх, що коли-небудь зводили для фільмів Marvel. Можна пройтися вулицями Медіни, зазирнути в магазини, паби та тренувальний майданчик.
  3. Повітряна знімальна команда злітала на водоспад Детіфос в Ісландію (найбільший водоспад в Європі), щоб зняти потужні каскади води з усіх можливих ракурсів і потім відтворити їх в якості водоспадів Асгарду.
  4. Зйомки в Ісландії відбувалися на таких віддалених локаціях, що знімальній групі доводилося їхати годинами з аеропорту, тільки щоб дістатися готелів. А потім ще кілька годин до полів, вкритих вулканічним попелом, які в фільмі стали Царством Темряви.
  5. Якщо уважно придивитися до лондонської оселі Джейн Фостер, на підставці роялю можна побачити нотний листок із заголовком «Тор, Бог Грому».
  6. Фото юної Джейн Фостер люб’язно надала мама Наталі Портман, яка зібрала цілу добірку фотографій доньки в різному віці спеціально для таких випадків, як цей.
  7. Було створено 30 молотів Тора різної ваги для різних функцій. Еталонний молот виготовлений з алюмінію, а його репліки – з абсолютно різних матеріалів, в тому числі і з досить м’яких для зйомок трюків. П’ять з них використовували особливо часто, в тому числі і «молот, що світиться» - він випромінює світло, коли б’є блискавка.
  8. Дизайн Мьолніра, молота Тора, було змінено порівняно з версією, якою Тор користувався в «Месниках». Новий молот виглядає більш «історичним» та більш древнім, його рукоять більш пряма, ніж в молоті з першого фільму «Тор».
  9. Напис на молоті Тора, нанесений норвезькими рунами, перекладається як «Той, хто тримає цей молот, якщо він є достойним, володітиме силою Тора».
  10. Майстер реквізиту Барі Гіббс та його команда з 18 техніків розробили та виготовили 140 видів зброї за 10 тижнів, а потім створили ще по чотири екземпляри кожного виду, що в цілому складає 516 одиниць зброї, які використовували в батальних сценах. І це не враховуючи зброю для Тора, Одіна, Вольстага, Хеймдола, Сіфа та інших.
  11. Тор і Одін носять одні й ті самі костюми. Для Тора пошили 15 екземплярів вбрання, оскільки його роль потребує участі в багатьох екшн-сценах та виконання численних трюків. Одін отримав 6 реплік свого костюму.
  12. Девід Вайт, розробник темних ельфів в фільмі «Тор 2: Царство Темряви», створив 40 костюмів для темних ельфів, над якими працювали 100 спеціалістів впродовж 3,5 місяців.
  13. Каскадери та актори масовки, які грали темних ельфів, пройшли курс тренування, де вони вчилися стояти прямо і виглядати велично, оскільки за легендою темні ельфи мають благородне походження. Дизайнер Девід Вайт і тут допоміг, створивши такий шолом, в якому розріз для очей був дещо опущений, що змушувало акторів піднімати голови вгору і трохи відводити назад, що надавало їм вольового та величного вигляду.
  14. Актори Крістофер Екклстон та Адеваль Акіноє-Агбає, які грали темних ельфів Малекіта і Алгріма відповідно, повинні були вивчити напам’ять їхній діалог, написаний повністю на ельфійській мові, створеній спеціально для фільму.
  15. Shepperton Studios в Англії, з ключовими локаціями в Лондоні – Грінвіч, Вемблі, собор св. Павла, Хейс, - Борн Вуд в Сюрреї та Стоунхендж у Вілтширі. Для зйомок світу темних ельфів, Сварталфхейму, фільммейкери обрали Ісландію через її чорні вулканічні ландшафти.
  16. Перед тим, як знімати на історичній локації Грінвіч в Англії, тихим недільним ранком, локаційна команда кинула до поштових скриньок місцевих жителів 4000 листів (2000 на одному березі річки, і 2000 – на іншому), в яких пояснювали те, що відбуватиметься.
  17. Зйомки в Стоунхенджі стали складним завданням. Після того, як фільммейкери врешті решт отримати дозвіл на зйомки від English Heritage, з’ясувалося, що існує чимало правил та обмежень щодо здійснення зйомок в цій історичній місцині. Знімати не можна в звичайні години відвідин. Тому доводилося фільмувати тільки рано вранці перед відкриттям, всього три години на день. Через те, що Стоунхендж є історичною пам’яткою, ніхто не мав права торкатися каменів або наступати на каміння.