Новини фільмів про (2019)

26 серпня 2019,  19:35 | Новини фільмів

Минулого тижня студія Lionsgate поділилася інтригуючим тизер-трейлером біографічної драми «Бомба», який представляє трьох провідних голлівудських актрис Марго Роббі, Шарліз Терон і Ніколь Кідман у їх не зовсім впізнаваних образах.

Читати далі...
24 липня 2019,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За два місяці до прем'єри студія Warner Bros. поділилася офіційним трейлером своєї драматичної картини «Щиголь», головну роль в якій виконує зірка екшену «На драйві» Енсел Елгорт.

Адаптація популярного роману письменниці Донни Тартт розповість про Теодора «Тео» Декера (Енсел Елгорт), який у 13 років втратив свою матір під час теракту в музеї Метрополітен. Трагедія змінила все його життя, перетворивши його на хвилюючу одіссею спокути провини, переосмислення і навіть кохання. Намагаючись впоратися з усім цим, Тео тримається за частинку того страшного дня... картину крихітної пташки, прикутої до карнизу. Картину «Щиголь».

Українська прем'єра фільму Джона Краулі, де також з'являться Ніколь Кідман, Сара Полсон, Фінн Вулфард, Люк Вілсон та Джеффрі Райт, відбудеться 26 вересня.

23 липня 2019,  23:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Warner Bros. вирішила порадувати нас розширеним ТБ-роликом своєї очікуваної екранізації роману Донни Тартт «Щиголь», в якому з'являються персонажі у втіленні Енсела Елгорта та Ніколь Кідман.

У драматичному фільмі режисера Джона Краулі Елгорт втілює дорослого Теодора «Тео» Декера, який в 13 років втратив свою маму під час вибуху в музеї Метрополітен. В даному відео він приходить відвідати свою опікунку місіс Барбур, яку грає Кідман. Тео розповідає їй, що займається продажем антикваріату, і вона радісно згадує, як в дитинстві він завжди милувався найбільш вартісними картинами в їхньому домі.

Дивіться також український трейлер драми «Щиголь». У кіно з 26 вересня.

30 травня 2019,  02:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо зворушливий та візуально прекрасний трейлер драматичного фільму «Щиголь», заснованого на відомому романі Донни Тартт, в українському дубляжі.

Теодору «Тео» Декеру (Енсел Елгорт) було 13 років, коли його мама загинула в результаті теракту в музеї Метрополітен. Трагедія змінила все його життя, перетворивши його на хвилюючу одіссею спокути, провини, переосмислення та навіть кохання. Намагаючись впоратися з усім цим, Тео тримається за частинку того страшного дня... картину крихітної пташки, прикутої до карнизу. Картину «Щиголь».

В кінотеатри України фільм режисера Джон Краулі, де разом з Елгортом зіграють Ніколь Кідман, Сара Полсон, Фінн Вулфард, Ешлі Каммінгс, Люк Вілсон, Джеффрі Райт, Анайрін Барнард та Оакс Фіглі, прибуде восени, 26 вересня.