Новини фільмів про (2013)

7 лютого 2020,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У свій день народження, який був 5 лютого, актор Генрі Голдінг поділився першим поглядом на свого персонажа з фільму «Snake Eyes», який буде спін-оффом екшен-франшизи «G.I. Joe: Атака кобри».

Читати далі...
30 березня 2013,  19:23 | Новини фільмів | Автор: redder

За одну тільки п'ятницю, фільм "Кидок Кобри 2" від студії Paramount заробив $ 15,5 млн, причому прогнозований результат на чотири дні складає $ 50 млн. або ще більше. Таким чином, фільм виявився лідером прокату на цьому тижні. Фільм також виходить на безлічі міжнародних ринків, і, як очікується, збере там не менше 100 мільйонів доларів. У Paramount вважають, що "Кидок Кобри 2" збере всього не менше $ 200 млн., тобто більше, ніж оригінал.
Також відмінно виступив прошлонедельний мульт "Сімейка Крудс" від DreamWorks Animation і 20th Century Fox, його збори за тиждень впали всього на 8%. Таким чином, він зараз на другій позиції з 10,7 млн. дол Як очікується, за уїк-енд він збере не менше $ 28 млн.
На третьому місці фільм Тайлера Перрі "Спокуса", а на четвертому - науково-фантастичний трилер від режисера Ендрю Ніккола "Гостя", за романом Стефані Майєр. "Спокуса" зібрало непогані $ 9,4 мільйона, а до кінця тижня має зібрати 21,8 млн. дол "Гостя", де знялися Сірша Ронан, Макс Айронс і Джейк Абель, за п'ятницю заробила всього 5.5 мільйона доларів, а всього за вихідні збере $ 13 -14 млн. У цілому, відгуки критиків про "Гості", м'яко кажучи, не дуже втішні.