Новини про фільм (2022)

8 вересня 2023,  13:59 | Новини фільмів

Прем'єри сиквелів хітового блокбастера «Аватар» переносилися вже велику кількість разів, а тепер компанії Disney та 20th Century Studios остаточно вирішили, що не будуть випускати їх раз на два роки, як планувалося раніше. Тож фінальний фільм пенталогії ми побачимо аж у 2031 році.

Читати далі...
15 березня 2023,  08:02 | Нагороди та премії

Науково-фантастичний епік «Аватар: Шлях води» цього року претендував на звання Найкращий фільм, проте отримав іншу статуетку за свої візуальні ефекти.

Читати далі...
8 лютого 2023,  05:03 | Бокс-офіс

Джеймс Кемерон офіційно став першим в історії режисером, три фільми якого змогли заробити в прокаті більше 2 мільярдів доларів. І його «Аватар: Шлях води» зробив це всього за 39 днів, тобто на 6 днів швидше за оригінал, який вийшов у 2009 році.

Читати далі...
5 лютого 2023,  09:46 | Новини серіалів

Лауреатка премії «Оскар» Кейт Вінслет виконає головну роль у новому міні-серіалі «Палац» від каналу HBO, що подарував нам такі хіти останнього півріччя, як «Дім дракона» та «Останні з нас».

Читати далі...
28 січня 2023,  23:39 | Нагороди та премії | Автор: Олена Стрельбицька

Американська кіноакадемія оголосила своїх номінантів на «Оскар», і цього року на звання Найкращий фільм претендують не тільки драми, а й блокбастери-мільярдери.

Читати далі...
12 січня 2023,  00:55 | Бокс-офіс

Фантастичний світ Джеймса Кемерона продовжує підкорювати бокс-офіс, і його блокбастеру «Аватар: Шлях води» вже вдалося не тільки стати найприбутковішим фільмом 2022 року, а й пробитися ближче до вершини в рейтингу найбільш успішних стрічок усіх часів та народів, де він тепер займає 7-е місце.

Читати далі...
3 січня 2023,  22:55 | Бокс-офіс

Минулий рік виявився досить успішним для кінострічок, а результати бокс-офісу показали, що кіноіндустрія поступово оговтується від наслідків світової пандемії. Незадовго до Нового року до клубу мільярдерів приєднався блокбастер «Аватар: Шлях води», який після стрічок «Топ Ґан: Меверік» та «Світ Юрського періоду: Домініон» став третім фільмом-мільярдером 2022 року. Хто ще увійшов у цю двадцятку?

Читати далі...
26 грудня 2022,  23:03 | Новини фільмів

Фінансовий успіх блокбастера «Аватар: Шлях води» довів, що глядачів продовжує захоплювати казковий світ Пандори, вигаданий Джеймсом Кемероном. Проте це лише перший з чотирьох запланованих сиквелів. Коли ж чекати наступні?

Читати далі...
21 грудня 2022,  05:50 | Бокс-офіс

Довгоочікуване продовження фантастики «Аватар», яке шанувальники чекали з 2009 року, настільки успішно стартувало в прокаті, що одразу потрапило в десятку найприбутковіших фільмів 2022 року. Тож тепер фільм Джеймса Кемерона «Аватар: Шлях води» має всі шанси заробити мільярд (чи навіть більше).

Читати далі...
12 грудня 2022,  23:45 | Нагороди та премії

Сьогодні Голлівудська асоціація іноземної преси оголосила цьогорічних претендентів на премію «Золотий глобус», куди увійшли нові стрічки від Стівена Спілберга та Джеймса Кемерона, включаючи сиквел «Аватара» (хоча він ще не вийшов у прокат).

Читати далі...
5 листопада 2022,  17:15 | Новини фільмів

За півтора місяця до прем'єри мережу підкорив офіційний трейлер фантастичної стрічки «Аватар: Шлях води», яку зняв режисер Джеймс Кемерон. Вона стане продовженням найкасовішого фільму усіх часів, що вийшов у 2009 році.

Читати далі...
29 серпня 2022,  09:27 | Новини фільмів

Наприкінці цього року Джеймс Кемерон нарешті представить світу свою (дуже-дуже) очікувану науково-фантастичну пригоду під назвою «Аватар: Шлях води», а перед цим в повторний прокат вийде перший «Аватар» (бо глядачі так довго чекали на сиквел, що перед ним дійсно варто передивитися орігінал).

Читати далі...
1 липня 2022,  23:04 | Новини фільмів

Фантастичні обкладинки серпневого випуску кіножурналу Empire представляють нових героїнь культової франшизи Джеймса Кемерона «Аватар», яких грають знамениті актриси Кейт Вінслет та Сігурні Вівер.

Читати далі...
19 червня 2022,  14:47 | Новини фільмів

Вирушаємо досліджувати чудову планету Пандора в дубльованому тизер-трейлері очікуваного науково-фантастичного сиквела «Аватар: Шлях води», де у головних ролях повертаються Сем Вортінгтон та Зої Салдана.

Читати далі...
30 травня 2022,  13:20 | Новини фільмів

Представляємо добірку свіжих трейлерів найочікуваніших фільмів цього року, серед яких наукова фантастика «Аватар 2: Шлях води», супергеройський екшен від Marvel «Тор: Любов і грім», новий блокбастер братів Руссо «Сірий чоловік», бойовик із Бредом Піттом «Швидкісний поїзд» та одразу два екшени з Томом Крузом «Місія неможлива 7» й «Топ Ґан: Меверік».

Читати далі...