Новини фільмів про (2011)

24 вересня 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб нагадати глядачам в непрості часи пандемії, що при будь-яких обставинах в житті все одно можна знайти радість, мережа кінотеатрів «Планета кіно» готує спеціальні покази французької драматичної комедії «1+1», що надихає глядачів з 2011 року.

Читати далі...
27 лютого 2020,  16:15 | Новини фільмів

Зірка фільмів «Поклик пращурів» і «Недоторкані» Омар Сі відправляється на службу в поліцію в трейлері кримінальної драми «Нічний конвой».

Новий фільм режисерки Анн Фонтен, яка зняла номінований на «Оскар» байопік «Коко до Шанель», розповідає про нічне завдання трьох паризьких поліцейських Арістіда (Омар Сі), Вірджіні (Вірджіні Ефіра) та Еріка (Грегорі Гадебуа), яким доручають повернути одного мігранта на кордон. Поки вони їдуть в аеропорт, Віржіні вивчає справу і розуміє, що їхнього бранця вб'ють, як тільки він потрапить на батьківщину. Зіткнувшись з цією непростою дилемою, вона вирішує спробувати врятувати життя бранця, умовивши своїх колег дозволити йому втекти.

Світова прем'єра драматичної стрічки «Нічний конвой» відбулася 23 лютого в рамках Берлінського кінофестивалю. У французький прокат вона вийде у квітні. Поки невідомо, чи покажуть фільм Фонтен в українських кінотеатрах.

17 грудня 2019,  13:56 | Новини фільмів

Режисери знаменитої надихаючої драми «1+1» Олів'є Накаш і Ерік Толедано представляють нову зворушливу історію «Особливі», головну роль в якій виконав актор Венсан Кассель.

Це історія про справжніх супергероїв, які живуть серед нас. Вони не літають над землею і не стріляють блискавками. Вони тихо роблять щодня свою справу, створюючи справжнє диво для особливих людей, від яких відмовилися всі інші. Бруно (Венсан Кассель) та Малік (Реда Катеб) вже 20 років працюють з дітьми та підлітками з аутизмом і відповідають за дві некомерційні організації, де вчать молодих людей з неблагополучних районів займатися найважчими випадками, змінюючи життя і перших, і других.

В український прокат фільм «Особливі» вийде 6 лютого.

10 лютого 2019,  18:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент комедійно-драматичної картини «1+1: Нова історія» показує високе мистецтво від героя Кевіна Гарта.

«1+1: Нова історія» є рімейком відомого французького фільму «Недоторканні» і розповідає історію незвичайної дружби між багатим аристократом Філліпом Лакассе (Брайан Кренстон), який прикутий до інвалідного крісла, та його новим помічником Деллом Скоттом (Гарт), який нещодавно вийшов із в'язниці. Філліп відкриває Деллу світ високого сучасного мистецтва, і хлопець вирішує, що сам може створити такий шедевр, який потім можна буде продати за великі гроші. Отже, зустрічайте його першу картину, яка називається «Безіменний №0» або «Що таке мужність?». Як вам його творчість?

Ви все ще можете побачити картину Ніла Бергера в деяких кінотеатрах України. Квитки на сеанси «1+1: Нова історія» ви знайдете в нашій афіші.

4 жовтня 2018,  01:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівуд зняв свій рімейк популярної французької драматичної комедії Олів'є Накаша і Еріка Толедано «Недоторканні», яка отримала премію «Сезар» і була номінована на «Золотий глобус».

Нові «Недоторканні», чий офіційний трейлер дивіться нижче, розкажуть про незвичайну дружбу паралізованого багатого аристократа Філіпа Лакассе (номінант на премію «Оскар» Брайан Кренстон) і простого чоловіка Делла Скотта (зірка «Джуманджі: Поклик джунглів» Кевін Харт), який нещодавно вийшов з в'язниці і якому потрібна робота. Делл стає помічником Філліпа і вносить в його нудне й одноманітне життя веселощі і пригоди, а Філліп допомагає Деллу встати на ноги і знову повірити в себе.

Головну жіночу роль у фільмі виконує лауреатка премії «Оскар» Ніколь Кідман.

Прем'єра рімейка Ніла Бергера відбулася рік тому на кінофестивалі в Торонто, а в світовий прокат він нарешті вийде в січні 2019 року.