Новини про фільм (1978)

5 жовтня 2022,  20:11 | Новини фільмів

Вже за тиждень, 13 жовтня, в український прокат вийде очікуваний горор-трилер «Хелловін. Кінець», тож саме час подивитися його напружений фінальний трейлер.

Читати далі...
31 липня 2022,  21:56 | Новини фільмів

Усі історії колись закінчуються, не винятком є ​​й історія давнього протистояння відважної Лорі Строуд та маніяка Майка Майєрса. Слешер «Хелловін. Кінець» покаже, хто в результаті вийде переможцем.

Читати далі...
29 серпня 2019,  20:32 | Новини серіалів

Новий тизер 9 сезону хітової горор-антології «Американська історія жахів» показує сцену-кліше багатьох фільмів жахів молодь випиває вночі біля багаття, а неподалік на них чекає вбивця.

Події 9 сезону «Американської історії жахів» відбуватимуться у 1984 році, а його темою буде слешер. Новий сезон, натхненний культовими фільмами «Кошмар на вулиці В'язів», «П'ятниця 13-е», «Геловін» та «Крик», покаже, як група друзів відправляється влітку на відпочинок до табору «Редвуд», де на них починає полювання серійний вбивця з ножем.

Дивіться також тизер 9 сезону «Американської історії жахів», який імітує культову сцену з «Психо». Прем'єрна серія 9 сезону антології вийде на екрани 18 вересня.

8 червня 2018,  02:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В офіційному Твіттері фільму жахів «Хелловін» з'явився новий тизер його майбутнього трейлера, який вийде в п'ятницю.

Тизер показує зірку першого «Хелловіна» Джеймі Лі Кертіс в образі Лорі Строуд, якій знову доведеться битися з кровожерливим маніяком в білій масці Майклом Майерсом (Нік Касл). Вона каже, що «чекала на нього, а він чекав на неї», після чого на екрані з'являється Майерс, собака, закривавлена ​​жінка й хтось під білим простирадлом, а також тут мигцем показують фрагменти фінальної битви Лорі з її головним кошмаром.

Українська прем'єра картини Девіда Гордона Гріна очікується в жовтні.

3 жовтня 2017,  02:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка оригінального «Хеллоуїна» Джеймі Лі Кертіс знову з'явиться на екрані в образі Лорі Строуд в прийдешньому фільмі даної хоррор-франшизи.

Читати далі...
4 листопада 2016,  23:17 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезды сериала «Королевы крика» Джейми Ли Кертис и Джон Стамос провели этот Хэллоуин, вспоминая на съемочной площадке классику жанра ужасы, где Кертис снялась в самом начале своей актерской карьеры.

Читати далі...