Новини про фільм (2018)

22 грудня 2018,  23:03 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо колись зніматимуть рімейк трилогії «Володар перснів», то на роль Голума просто зобов'язані покликати Кару Делевінь. Вона впорається і без комп'ютерної графіки.

Читати далі...
2 вересня 2018,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей тиждень порадував нас новими трейлерами до фантастичного екшену «Хижак», байопіку «Перша людина», фентезійного горору «Суспірія», комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3» і трилера «Погані часи у „Ель Роялі“», а також першим трейлером 3 сезону серіалу «Справжній детектив» і новими трейлерами серіалів «Зачаровані» та «Рівердейл».

Читати далі...
28 серпня 2018,  14:28 | Оновлення

Дивимося український трейлер фільму «Лондонські поля» від режисера Метью Каллена.

Головна героїня фільму – Нікола Сікс (Ембер Герд) – справжня фатальна красуня. Нікола впевнена, що зовсім скоро вона загине від рук вбивці – відразу після дня свого народження. Побоювання дівчини не позбавлені сенсу – вона сама найняла для себе вбивць.

Річ у тім, що найбільше на світі вона цінує свою красу, яку може відняти, наприклад, старість... Щоб цього не сталося, Нікола вирішує зробити незвичайне самогубство, бо зважитися на подібне сама вона не здатна.

Українська прем'єра фільму «Лондонські поля» відбудеться 20 вересня.

7 червня 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний трейлер трилера «Лондонські поля» показує Ембер Герд повністю оголеною, а також в одній сцені з тепер уже колишнім чоловіком Джонні Деппом, де їх персонажі фліртують один з одним.

Читати далі...
4 квітня 2018,  02:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив перший фрагмент кримінального трилера «Лондонські поля», де головну роль зіграла зірка майбутнього «Аквамена» Ембер Герд.

В екранізації роману Мартіна Еміса Герд втілює фатальну жінку Ніколу Сікс, яка живе з темним передчуттям, що її вб'ють. Вона заводить складні романи з трьома абсолютно різними чоловіками, один з яких, як вона впевнена, стане її вбивцею. У цьому фрагменті Нікола, одягнена в шикарну вечірню сукню, йде по безлюдній вулиці й сідає в машину до знайомої людини, яка її вбиває. Хто ж це міг бути?

Також у фільмі зіграли Тео Джеймс, Кара ДелевіньДжейсон Айзекс та Джонні Депп.

Прем'єра режисерського дебюту Метью Каллена, який раніше знімав кліпи співачок Кеті Перрі та Адель, неодноразово переносилася, але передбачається, що вона все-таки відбудеться пізніше в 2018 році.