Новини фільмів про (2013)

15 березня 2019,  16:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Три шестикласника-вигнанця намагаються стати крутими в нецензурному трейлері американської комедії «Хороші хлопчики», творцями якої виступають сценаристи картин «Це кінець» і «Суперперці» Сет Роген та Еван Голдберг.

«Хороші хлопчики» («Good Boys») слідують за трьома друзями-шестикласниками Максом (зірка фільмів «Кімната» і «Диво» Джейкоб Тремблей), Тором (Брейді Нун із серіалу «Підпільна імперія») та Лукасом (Кит Л. Вільямс із серіалу «Останній мужик на Землі»), яких запрошують на їх першу вечірку з поцілунками. Хлопчики панікують, оскільки ще ніколи не цілувалися, і вирішують пошпигувати за своєю сусідкою та її хлопцем за допомогою дрона. Сусідка ламає їхній дрон, і друзі відправляються в епічну одіссею жахливих рішень, які включають викрадені наркотики, пейнтбол у студентському братстві, втечу від поліцейського та лякаючих дівчат-підлітків (Моллі Гордон з комедії «Душа компанії» та Мідорі Френсіс з картини «Вісім подруг Оушена»).

У понеділок, 11 березня, прем'єра фільму «Хороші хлопчики» відбулася на американському кінофестивалі South by Southwest. У світовий прокат він вийде в серпні. Дата його української прем'єри поки не відома.