Новини фільмів про (2020)

4 липня 2020,  17:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «911 служба порятунку» Раян Гузман проводить екзорцизм в прямому ефірі, який йде не за планом і звільняє справжнього демона, в українському трейлері містичного горора «Година диявола».

Читати далі...
1 липня 2020,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже завтра, 2 липня, в містах України відновлюють роботу кінотеатри. І незважаючи на нестабільну ситуацію в світі кіно, українські кінопрокатні компанії підготували для вас 8 кінопрем'єр, а також різні хіти минулих років.

Читати далі...
15 червня 2020,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal, яка на початку року представила хітовий горор «Людина-невидимка», поділилася трейлером свого нового психологічного трилера «Тобі варто було піти» за участю Аманди Сейфрід і Кевіна Бейкона.

Читати далі...
8 травня 2020,  20:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового горора «Людина-невидимка» Елізабет Мосс грає божевільну письменницю в напруженому трейлері біографічного трилера «Ширлі».

Читати далі...
1 березня 2020,  17:24 | Новини фільмів

Моторошний хлопчик і ще більш моторошна лялька тероризують батьків у другому трейлері містичного горора «Лялька 2: Брамс».

Новий фільм жахів режисера Вільяма Брента Белла є сиквелом горора 2016 року «Лялька». У ньому, не підозрюючи про жахливу історію особняка Гілшірів, переїжджають в гостьовий будинок на його території молоді батьки Ліза і Шон (Кеті Голмс і Овайн Йомен) зі своїм маленьким сином Джудом (Крістофер Конверт). І незабаром хлопчик заводить дружбу з лякаючою лялькою, яку він називає Брамс.

Українська прем'єра фільму жахів «Лялька 2: Брамс» відбудеться вже скоро, 12 березня. А поки в кінотеатрах України ви можете подивитися горори і трилери «Острів фантазій», «Гретель і Гензель» та «Людина-невидимка».

28 лютого 2020,  23:40 | Новини фільмів

На честь прем'єри очікуваного горор-трилера Лі Воннелла «Людина-невидимка» представляємо його ексклюзивний фрагмент, який показує зіткнення головної героїні зі своїм невидимим колишнім.

Новий фільм жахів від кіностудії Universal віддалено ґрунтується на повісті Герберта Веллса і розповідає про молоду жінку на ім'я Сесілія Касс (зірка серіалу «Оповідь служниці» Елізабет Мосс), яка тікає від свого хлопця-садиста Едріана Гріффіна (Олівер Джексон-Коен), геніального вченого в області оптики. Незабаром їй повідомляють, що він покінчив життя самогубством, але її одразу починає хтось переслідувати, і Сесілія розуміє Едріан винайшов спосіб ставати невидимим.

Читайте нашу рецензію на фільм «Людина-невидимка», який вийшов в український прокат у четвер, 27 лютого.

14 лютого 2020,  02:15 | Новини фільмів

Кіностудія Universal Pictures поділилася розширеним трейлером свого науково-фантастичного горор-трилера «Людина-невидимка», в якому зірка серіалу «Оповідь служниці» Елізабет Мосс здійснює втечу від свого божевільного бойфренда, чий будинок оточений високою стіною, наче в'язниця.

Фільм режисера Лі Воннелла, що ґрунтується на знаменитому романі фантаста Герберта Веллса, буде слідувати за жінкою на ім'я Сесілія Касс (Мосс), яка намагається звільниться від свого бойфренда-тирана Едріана Гріффіна (Олівер Джексон-Коен з серіалу «Привиди будинку на пагорбі»), який також є геніальним вченим. У трейлері вона розповідає, що її колишній «був соціопатом, постійно контролював її і говорив їй, що вона ніколи не зможе його покинути». Ми бачимо, як Сесілії вдається втекти від нього, і незабаром вона дізнається, що Едріан наклав на себе руки. Але насправді він знайшов спосіб, як стати невидимим, щоб і далі переслідувати її.

В український прокат «Людина-невидимка» вийде через два тижні, 27 лютого.

27 січня 2020,  23:13 | Новини фільмів

Зірку хітового серіалу «Оповідь служниці» і фільму «Королеви криміналу» Елізабет Мосс переслідує невидимий екс-бойфренд в другому українському трейлері науково-фантастичного горора «Людина-невидимка».

У сучасній адаптації легендарного роману Герберта Веллса, режисером якої є Лі Воннелл, Мосс втілює Сесилію Касс, яка вночі тікає від свого жорстокого хлопця, геніального вченого Едріана Гріффіна (Олівер Джексон-Коен). Щоб утримати її, Едріан інсценує своє самогубство і йде на небезпечний експеримент, в ході якого стає повністю невидимим. Він продовжує тероризувати свою кохану, і оскільки їй ніхто не вірить, Сесілії доводиться розраховувати тільки на себе в цій грі на виживання.

Також в цьому горорі зіграє Сторм Рейд з серіалу «Ейфорія». Прем'єра фільму жахів «Людина-невидимка» відбудеться рівно через місяць, 27 лютого.

11 листопада 2019,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери комедійного екшена «Погані хлопці назавжди», діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» і пригодницької кінострічки «Аеронавти», а також дебютні трейлери науково-фантастичного горора «Людина-невидимка» і нового піксарівського мультфільму «Душа».

Читати далі...
9 листопада 2019,  01:45 | Новини фільмів

Проти ночі вийшов перший трейлер науково-фантастичного горора «Людина-невидимка», в якому зірка серіалів «Божевільні» та «Оповідь служниці» Елізабет Мосс намагається вижите в протистоянні з невидимим садистом.

Опинившись у пастці відносин з багатим та геніальним вченим Едріаном Гріффіном (Олівер Джексон-Коен), які обернулися жахливим насильством, Сесілія Касс (Мосс) тікає під покровом ночі. Незабаром її екс-бойфренд здійснює самогубство і залишає їй у спадок значну частку своїх величезних статків. Однак жінка підозрює, що його смерть була брехнею і що насправді він все ще живий. Зіткнувшись з низкою моторошних та смертельно небезпечних подій, Сесілія поступово починає божеволіти, відчайдушно намагаючись довести усім, що Едріан став невидимим і продовжує її переслідувати.

Цю сучасну екранізацію роману Герберта Веллса зняв режисер Лі Воннелл. В український прокат «Людина-невидимка» вийде 27 лютого 2020 року.