Новини фільмів про (2019)

8 квітня 2019,  19:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня з'явився третій трейлер супергеройського блокбастера «Месники: Завершення», який показав довгоочікуване возз'єднання Тоні і Кепа, а також вийшли український тизер-трейлер фільму «Джокер» з Хоакіном Феніксом, трейлер українського фентезі «Поліна і таємниця кіностудії», смішний дубльований ТБ-ролик екшену «Шазам!» і новий загадковий тизер 8 сезону серіалу «Гра престолів», який натякає на смерть багатьох персонажів.

Читати далі...
2 квітня 2019,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер фільму жахів «Кладовище домашніх тварин», заснованого на романі Стівена Кінга, який виходить в український прокат у цей четвер, 4 квітня.

Події екранізації Кевіна Колша та Денніса Відмайєра розвиваються в провінції штату Мен, куди разом зі своїми маленькими дітьми переїжджають Луїс та Рейчел Кріди (Джейсон Кларк та Емі Саймец). Коли з їхньою донькою трапляється трагедія, Луїс дізнається від їхнього нового сусіда Джуда Крендалла (Джон Літгоу), що поряд з будинком знаходиться прокляте кладовище домашніх тварин, де всі, кого там ховають, повертаються до життя. І Луїс наважується на відчайдушний вчинок, який відкриває ворота до потойбіччя.

Квитки на сеанси «Кладовище домашніх тварин» ви вже можете купити на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

20 березня 2019,  17:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Критики називають нову екранізацію роману Стівена Кінга «Кладовище домашніх тварин» однією з кращих екранізацій його творів, і новий фрагмент фільму показує, чому вони можуть виявитися правими.

«Кладовище домашніх тварин» розповідає про подружжя Луїса і Рейчел Крідів (Джейсон Кларк і Емі Саймец) та двох їхніх маленьких дітей Еллі і Гейджа (Жете Лоранс і Г'юго Лавуа). Вони переїжджають в новий будинок, який знаходиться в провінції штату Мен, і поруч з ним виявляють прокляте кладовище домашніх тварин, яке воскрешає усіх, хто був на ньому похований. Коли з Еллі трапляється жахливе, Луїс вирішує повернути дочку до життя, і в новому фрагменті дівчинка-зомбі приходить з того світу, щоб її обняла мама... Але матір з жахом хапає на руки сина і біжить наверх.

Дивіться також другий український трейлер фільму жахів «Кладовище домашніх тварин». У кіно з 4 квітня.

8 лютого 2019,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові полоскотати свої нерви? Тоді сміливо дивіться новий український трейлер горор-трилера «Кладовище домашніх тварин», заснованого на однойменному романі майстра жахів Стівена Кінга.

Героями картини «Кладовище домашніх тварин» є сім'я Крідів подружжя Луїс і Рейчел (Джейсон Кларк і Емі Саймец) та їх двоє дітей. Вони переїжджають в новий будинок, який знаходиться в провінції штату Мен, і коли їхнього кота збиває машина, батько за порадою сусіда Джуда Крендалла (Джон Літгоу) ховає улюбленця дочки на кладовищі для домашніх тварин, що знаходиться неподалік. Виявляється, що це кладовище розташоване на проклятій землі, і всі, хто на ньому похований, повертаються до життя. Незабаром дівчинку спіткає трагічна доля, і вбитий горем Луїс вирішує поховати її там же в надії, що вона воскресне. Він порушує бар'єр між світом мертвих і світом живих, і округу починають тероризувати живі мерці

Разом з трейлером вийшов новий постер фільму «Кладовище домашніх тварин», на якому над основними героями височить той самий моторошний кіт з сяючими очима. У кіно з 4 квітня.

18 січня 2019,  20:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Paramount Pictures нагадала за допомогою невеликого ТБ-ролика, що цієї весни на екрани вийде нова екранізація лякаючого романа Стівена Кінга «Кладовище домашніх тварин».

Новий фільм жахів від режисерів Кевіна Колша та Денніса Відмайєра, які зняли фентезійний горор «Очі зірки», відправить глядача в провінцію штату Мен, куди з Бостона разом з двома дітьми переїжджає подружжя Луїс та Рейчел Кріди (Джейсон Кларк та Емі Саймец). Недалеко від свого нового дому Луїс виявляє кладовище для домашніх тварин, і коли їхнього кота збиває вантажівка, батько сімейства вирішує поховати його на тій проклятій землі. І незабаром Кріди зрозуміють, що набагато краще, коли мертві просто залишаються мертвими.

Дивіться також український трейлер горора «Кладовище домашніх тварин», який прибуде в кінотеатри 4 квітня.

15 жовтня 2018,  22:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня студія Disney представила перший тизер-трейлер свого очікуваного рімейка «Аладдін» і фінальний трейлер мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», а також разом з ними вийшли нові українські трейлери трилера М. Найта Ш'ямалана «Скло», антиутопічного бойовика «Смертні машини» та горору «Кладовище домашніх тварин».

Читати далі...
10 жовтня 2018,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов страшний трейлер нової адаптації роману Стівена Кінга «Кладовище домашніх тварин», яку готує студія Paramount Pictures.

Події фільму слідують за доктором Луїсом Крідом (Джейсон Кларк), який переїжджає зі своєю дружиною Рейчел (Емі Саймец) та двома дітьми з Бостона в провінцію штату Мен. Там він знаходить загадкове кладовище, сховане глибоко в лісі, який примикає до їх нового будинку. Коли трапляється трагедія, Луїс звертається по допомогу до свого дивного сусіда Джуда Крендалла (Джон Літгоу), чим починає ланцюгову реакцію, яка звільняє незбагненне зло із жахливими наслідками.

В український прокат «Кладовище домашніх тварин», режисерами якого виступають Кевін Колш і Денніс Відмайєр, прибуде 4 квітня 2019 року.