Оновлення (2022)

30 січня 2022,  02:40 | Оновлення

З'явився фінальний український трейлер пригодницького бойовика «Uncharted: Незвідане», в якому головні ролі зіграли Том Голланд, Марк Волберг і Антоніо Бандерас. У кінотеатрах фільм можна буде подивитись вже скоро – з 10 лютого.

Читати далі...
12 січня 2022,  17:17 | Оновлення

Одними з найвидовищніших кадрів трейлера фільму «Uncharted: Незвідане» була сцена в літаку, де головний герой відчайдушно намагається не улетіти разом із вантажем що випав, адже в нього немає парашута. Якщо вам цікаво розглянути більш детально цю сцену, пропонуємо подивитися ексклюзивний фрагмент.

Читати далі...
24 грудня 2021,  00:47 | Оновлення

Останні дні року радують як чудовими фільмами в кінотеатрах, так і крутими трейлерами майбутніх фільмів. Один із них – другий український трейлер фільму «Uncharted: Незвідане» з Томом Голландом та Марком Волбергом у головних ролях. У кінотеатрах з 10 лютого.

Читати далі...
22 жовтня 2021,  03:12 | Оновлення

Спішимо поділитися свіжим українським трейлером фільму «Uncharted: Незвідане» з Томом Голландом, Марком Волбергом і Антоніо Бандерасом в головних ролях. Для тих, хто не в темі – фільм знятий за мотивами знаменитої серії ігор для PlayStation і розповідає передісторію головних персонажів. В кінотеатрах України екшн вийде з 10 лютого 2022 року.

Читати далі...