Новини фільмів про (2014)

5 вересня 2019,  18:18 | Новини фільмів

Офіційно підтверджено, що науково-фантастичний фільм «Ґодзілла проти Конга», який покаже поєдинок двох легендарних монстрів, вийде в український прокат 12 березня 2020 року.

Читати далі...
24 квітня 2019,  04:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Людство об'єднується з Ґодзіллою, щоб прогнати банду гігантських монстрів, у фінальному українському трейлері науково-фантастичного бойовика «Ґодзілла II: Король монстрів».

Продовження фільму «Ґодзілла» покаже героїчні зусилля кріптозоологічного агентства «Монарх», чиї хоробрі вчені намагаються знайти спосіб стримати гігантських монстрів, що напали на наш світ і бажають його знищити. Щоб перемогти Мотру, Родана і ультимативного кайдзю Кінга Гідору, який їх очолює, вчені вирішують викликати Ґодзіллу. Він покаже їм, хто є справжнім королем монстрів.

В український прокат фантастика Майкла Догерті, де зіграють Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Саллі Гокінс, Чарльз Денс, Чжан Цзиі, Бредлі Вітфорд і Кайл Чандлер, вийде напередодні літа, 30 травня.

16 квітня 2019,  18:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нам потрібен свій монстр. Новий ТБ-ролик науково-фантастичного бойовика «Ґодзілла II: Король монстрів» показує, що Ґодзілла наша єдина надія в битві з трьома гігантами.

В сиквелі фільму «Ґодзілла», який вийшов у 2014 році, всій людській цивілізації загрожують три гігантських монстри: Мотра, Родан та Кінг Гідора, останній з яких нагадує триголового дракона. Працівники секретної організації Monarch, яка займається вивченням гігантських доісторичних істот, відчайдушно шукають вихід з цієї жахливої ситуації, і в новому ТБ-ролику доктор Стентон (Бредлі Вітфорд) озвучує, що їм «потрібен свій монстр», який їх захистить. Цим монстром виявляється Ґодзілла.

Дивіться також розширений ТБ-ролик «Ґодзілла II: Король монстрів», який показує, що монстри бувають не тільки жахливими, а й прекрасними. В кінотеатри України фільм Майкла Догерті прибуде 30 травня.

28 березня 2019,  17:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Монстри бувають не тільки жахливими, а й прекрасними, демонструє нам новий розширений ТБ-ролик науково-фантастичної картини «Ґодзілла II: Король монстрів».

Сиквел «Ґодзілли» слідує за доктором Еммою Расселл (номінантка на премію «Оскар» Віра Фарміга), яка працює на секретну організацію Monarch, та її дочкою Медісон (зірка серіалу «Дуже дивні справи» Міллі Боббі Браун). Вони опиняються в центрі протистояння Ґодзілли з трьома монстрами: Мотрою, Роданом і Кінгом Гідорою, які прокинулися від давнього сну і хочуть знищити наш світ.

Попередній ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів» розкрив, що світло, яке випромінюють монстри, призначене для залякування їхніх ворогів. У кіно з 30 травня.

18 березня 2019,  23:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви напевно звернули увагу на те, як гігантські монстри випромінюють світло в трейлерах пригодницької наукової фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», і новий ТВ-ролик пояснює, чому вони це роблять.

Читати далі...
20 лютого 2019,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Монстри прибувають в першому офіційному ТБ-ролику науково-фантастичного фільму «Ґодзілла 2: Король монстрів».

«Ґодзілла 2: Король монстрів» є новою главою всесвіту MonsterVerse і продовженням фільмів «Ґодзілла» і «Конг: Острів черепа» і обіцяє глядачеві епічний пригодницький екшен, який зіштовхне Ґодзіллу з одними з найпопулярніших монстрів в історії поп-культури: Мотрою, Роданом і Кінгом Гідорою. В епіцентрі їх протистояння виявляться доктор Емма Расселл (Віра Фарміга), яка працює на вивчаючу монстрів організацію Monarch, і її дочка Медісон (Міллі Боббі Браун).

Дивіться також другий український трейлер фантастики «Ґодзілла 2: Король монстрів» з триголовим Кінгом Гідорою. У кіно з 30 травня.

11 грудня 2018,  00:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий український трейлер наукової фантастики «Ґодзілла: Король монстрів», який показує масштабні руйнування, спровоковані доісторичними монстрами, що розбушувалися.

Слідуючи за подіями фільмів «Ґодзілла» і «Конг: Острів черепа», третя глава франшизи «Ґодзілла: Король монстрів» зведе Ґодзіллу з одними з найвідоміших монстрів в історії популярної культури. Стрічка розповідає про героїчні зусилля криптозоологічного агентства «Монарх», яке намагається стримати гігантських монстрів. На цей раз проти потужного Ґодзілли виступають Мотра, Родан і ультимативний кайдзю триголовий монстр Кінг Гідора. І коли ці древні суперхижаки, які з плином часу перетворились на напівзабуті міфи, повстають знову, щоб зійтися в масштабному протистоянні, людству тільки й залишається, що відійти в сторону і намагатися не загинути.

Українські глядачі зможуть побачити науково-фантастичний бойовик «Ґодзілла: Король монстрів», де зіграли Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Саллі Гокінс, Бредлі Вітфорд, Кайл Чандлер і Чарльз Денс, на великому екрані з 30 травня 2019 року.

28 листопада 2018,  23:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив новий міжнародний трейлер науково-фантастичної картини «Ґодзілла: Король монстрів», який є скороченою версією офіційного трейлера, представленого влітку на Comic-Con.

«Ґодзілла: Король монстрів» буде продовженням фільму «Ґодзілла», який вийшов у 2014 році, і поверне на екрани секретну організацію Monarch, що займається вивченням гігантських доісторичних істот. На цей раз людство зіткнеться з новими монстрами Роданом, Мотрою і Гідорою, для боротьби з якими Ґодзілла повертається з далеких глибин.

Українська прем'єра сиквелу «Ґодзілли», головні ролі в якому виконають Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Кайл Чандлер, Саллі Гокінс, Бредлі Вітфорд, Чжан Цзиі та Кен Ватанабе, переїхала з березня на 30 травня 2019 року.

4 серпня 2018,  02:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Арт-постер науково-фантастичного фільму «Ґодзілла: Король монстрів» показує протистояння Ґодзілли з гігантським монстром Кінгом Гідорою, у якого є три зубасті голови.

Читати далі...
22 липня 2018,  02:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Монстри нападають на нашу планету в першому офіційному трейлері науково-фантастичного фільму «Ґодзілла: Король монстрів», який прибув в Інтернет прямо з Comic-Con.

Сиквел «Ґодзілли», яка вийшла в 2014 році, познайомить глядачів з новими героями та новими монстрами, які несуть ще більшу загрозу. Доктор Емма Расселл (Віра Фарміга), яка працює на вивчаючу монстрів організацію Monarch і знайшла спосіб спілкуватися з гігантськими істотами, та її дочка Медісон (Міллі Боббі Браун) опиняються в центрі протистояння Ґодзілли з трьома прекрасними й небезпечними монстрами Роданом, Мотрою і Гідорою, битви яких ставлять під загрозу існування людства.

Фільм «Ґодзілла: Король монстрів», режисером якого є Майкл Догерті, увірветься в українські кінотеатри у березні 2019 року.

12 вересня 2015,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Домом для Кинг-Конга, согласно последней сделке, сейчас является Legendary совместно с Universal, но директоры первой киностудии, лелея мечту про римейк «Кинг-Конга против Годзиллы», собираются перевезти гиганта на студию Warner Bros.

Читати далі...