Новини фільмів про (2011)

17 серпня 2019,  12:32 | Новини фільмів

Зірка фільмів «Шерлок Холмс: Гра тіней» і «Сім сестер» Нумі Рапас переслідує сім'ю з маленькою дівчинкою в дубльованому трейлері драматичного трилера «Мій янгол».

Фільм режисера Кім Фаррант розповідає про матір-одиначку Ліззі (Рапас). Сім років тому вона втратила свою новонароджену дочку і досі не може змиритися з втратою. Одного разу Ліззі знайомиться з семирічною дівчинкою Лолою, яку приймає за свою втрачену дитину. Це стає нав'язливою ідеєю, і Ліззі починає втрачати зв'язок з реальністю.

Українська прем'єра трилера «Мій янгол», де також зіграють Люк ЕвансКрасуня і чудовисько», «Дівчина у потягу») та Івонн СтраховскіХижак», «Декстер»), відбудеться 29 серпня.

26 квітня 2019,  19:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальникам знаменитого детектива у виконанні Роберта Дауні мол. доведеться запастися терпінням, оскільки прем'єра фільму «Шерлок Холмс 3» відбудеться тепер наприкінці 2021 року.

Читати далі...
28 серпня 2018,  19:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Протягом одного місяця Роберт Дауні мол. поділився двома старими фотографіями із собою в образі Шерлока Холмса, натякаючи, що третя частина його пригод вже не за горами.

Читати далі...