Новини про фільм (2019)

20 серпня 2020,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures запросила Олівію Вайлд очолити новий проект з жінкою-супергероїнею в головній ролі, заснований на коміксах Marvel.

Читати далі...
4 березня 2020,  19:51 | Новини серіалів

Промо-ролик 8 серії 10 сезону комедійного серіалу «Зменш свій ентузіазм» показує зірку «Божевільних» Джона Гемма в... картатій сорочці.

У ситкомі Гемм втілює самого себе, тобто актора, який готується до зйомок фільму, де зіграє персонажа, заснованого на Ларрі (Ларрі Девід), і останній дуже цим пишається. Щоб краще зрозуміти Ларрі, актор проведе з ним деякий час, і у кінці цього складного акторського процесу Гемм настільки стане схожим на Ларрі (тобто почне всіх бісити), що їх обох виженуть зі званої вечері.

Зараз Гемма можна побачити на великому екрані у фільмі Клінта Іствуда «Річард Джуелл», де він грає агента ФБР. Прем'єра серії серіалу «Зменш свій ентузіазм» з його участю відбудеться 9 березня за українським часом.

Рецензія на фільм «Річард Джуелл»
Сірий портрет американського героя
21 лютого 2020,  05:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Влітку 1996 року в американському місті Атланта, штат Джорджія, проходили Олімпійські ігри, але міжнародні змагання спортсменів та їхні нові рекорди затьмарив терористичний акт, який стався в парку Сентенніел. Там вибухнула бомба, яка забрала два життя і поранила 111 людей, і жертв було б в рази більше, якби бомбу вчасно не виявив охоронець Річард Джуелл і не почав евакуювати людей. Декілька днів ЗМІ брали у нього інтерв'ю і називали його героєм, але потім все різко змінилося, коли ФБР без будь-яких доказів стало підозрювати його в організації теракту. Медіа швидко підхопили цю сенсацію і перетворили життя героя на справжнє пекло.

Читати далі...
18 лютого 2020,  01:41 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. поділилася цікавим відео про створення нової біографічної драми Клінта Іствуда «Річард Джуелл», на рахунку якої є по 1 номінації на премії «Оскар» і «Золотий глобус».

Читати далі...
10 лютого 2020,  04:25 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно в Лос-Анджелесі завершилася 92-а церемонія нагородження премії «Оскар». Хто ж забрав з собою додому головну статуетку?

Читати далі...
30 грудня 2019,  23:00 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський інститут кіномистецтва підбив підсумки 2019 року, назвавши десятку кращих фільмів і серіалів, які є обов'язковими до перегляду.

Читати далі...
18 жовтня 2019,  17:05 | Новини фільмів

Володар 4 премій «Оскар» Клінт Іствуд повертається у світ біографічних драм зі своїм новим фільмом «Річард Джуелл», головні ролі в якому виконають Пол Волтер Гаузер з байопіку «Я, Тоня» та лауреат премії «Оскар» Сем Роквелл.

«У Столітньому парку лежить бомба. У вас тридцять хвилин». Так світ вперше познайомиться з Річардом Джуеллом (Гаузер), охоронцем, який повідомив про виявлений пристрій під час теракту в Атланті в 1996 році. Ця звістка одразу зробила Річарда героєм, адже він врятував безліч життів. Але протягом декількох наступних днів життя Річарда Джуелла перетворюється на пекло, тому що він стає підозрюваним номер один у ФБР, його засуджує преса і громадськість. Щоб очистити своє ім'я, Річард звертається до незалежного адвоката Вотсона Браянта (Роквелл), якому заявляє про свою невинуватість.

В український прокат байопік «Річард Джуелл», де також зіграли Олівія Вайлд, Джон Гемм і Кеті Бейтс, вийде 20 лютого 2020 року.