Новини про фільм (2018)

5 жовтня 2022,  20:11 | Новини фільмів

Вже за тиждень, 13 жовтня, в український прокат вийде очікуваний горор-трилер «Хелловін. Кінець», тож саме час подивитися його напружений фінальний трейлер.

Читати далі...
31 липня 2022,  21:56 | Новини фільмів

Усі історії колись закінчуються, не винятком є ​​й історія давнього протистояння відважної Лорі Строуд та маніяка Майка Майєрса. Слешер «Хелловін. Кінець» покаже, хто в результаті вийде переможцем.

Читати далі...
31 жовтня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб порадувати шанувальників культової франшизи про маніяка Майкла Майєрса, студія Universal представила на честь Хелловіна новий тизер слешера «Хелловін вбиває», який нагадує, що його прем'єра відбудеться через рік.

Читати далі...
9 липня 2020,  17:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal підтвердила, що в зв'язку з пандемією коронавірусу прем'єра слешера «Хелловін вбиває» була перенесена на цілий рік вперед, за допомогою нового тизера за участю легендарної Джеймі Лі Кертіс.

Читати далі...
19 грудня 2019,  14:00 | Новини фільмів

Не ставайте у неї на шляху! У мережі з'явився офіційний трейлер драматичної комедії «Buffaloed», в якій зірка фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл» Зої Дойч вибиває гроші з боржників.

Події фільму «Buffaloed» відбуваються в місті Буффало, столиці стягнення боргів Америки. Але Пег Даль (Дойч) ніколи не бачила себе в цьому бізнесі. Володарка гострого розуму і ще гострішого язика хоче вибратися з міста і вступити до університету Ліги плюща. Але коли приходить лист з університету її мрії, дівчина розуміє, що їй нічим платити за навчання. Один телефонний дзвінок змінює все і приводить її в прибутковий, але складний і часто сумнівний бізнес по стягненню боргів. Справи Пег швидко йдуть вгору, але яку ціну доведеться за це заплатити?

Разом з Дойч в комедії режисера Тані Векслер зіграють зірка супергеройського екшену «Загон самогубців» Джай Кортні та зірка горора «Хелловін» Джуді Грір. В американський прокат фільм «Buffaloed» вийде 14 лютого.

12 жовтня 2019,  22:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бережися, Майкл Майєрс. Джеймі Лі Кертіс рада знову примірити образ Лорі Строуд на знімальному майданчику наступного горора франшизи «Хелловін вбиває».

Читати далі...
17 вересня 2018,  01:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери очікуваного горору «Хелловін», біографічної драми «Перша людина» і драматичного трилера «Проста послуга», а також свіжий трейлер музичної картини «Народження зірки», в якій Леді Гага і Бредлі Купер грають закоханих співаків.

Читати далі...
11 вересня 2018,  14:23 | Оновлення

Друзі, ділимося з вами другим українським трейлером фільму жахів «Хелловін» від режисера Девіда Гордона Гріна.

Фільм є продовженням культової картини про одного з найзнаменитіших серійних убивць в історії кінематографу. Лорі Строд 40 років тому у ніч Хелловіну уникла смерті. Але вбивця повернувся, щоб закінчити свою справу.

Головну роль Майкла Майєрса у фільмі виконав Нік Касл. Одну з головних ролей у картині також виконала Джемі Лі Кертіс – лауреат двох премій «Золотий глобус».

Українська прем'єра фільму «Хелловін» відбудеться 18 жовтня.

10 вересня 2018,  22:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові трейлери музичних картин «Богемна рапсодія» і «Народження зірки», діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства» та фільму жахів «Хелловін», а також свіжі ТБ-ролики науково-фантастичних екшенів «Веном» і «Хижак».

Читати далі...
7 вересня 2018,  01:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий трейлер очікуваного фільму жахів Девіда Гордона Гріна «Хелловін» нагадує нам, що зло існує, і воно повертається в своє рідне містечко Геддонфілд.

Серійний вбивця Майкл Майєрс (Нік Касл) утік із психіатричної лікарні і направляється в Геддонфілд, щоб знову вбивати і помститися Лорі Строуд (Джеймі Лі Кертіс), яка вижила після його нападу 40 років тому. Але Лорі не сиділа склавши руки і всі ці роки наполегливо готувалася до зустрічі з психопатом. Вона мчить до своєї дочки Карен (Джуді Грір), щоб попередити її і захистити її сім'ю, але Карен не вірить матері і вважає, що їй потрібна допомога. Тому Лорі не залишається нічого іншого, як виступити проти Майєрса самотужки.

Дивіться також український трейлер фільму «Хелловін». У кіно з 25 жовтня.

18 червня 2018,  03:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжі трейлери диснеївської казки «Дамбо», байопіку «Перша людина», горору «Монахиня» та святкового мультфільму «Ґрінч», а також новий ТБ-ролик супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса», що були представлені минулого тижня.

Читати далі...
12 червня 2018,  18:39 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер фільму жахів «Хелловін» за участю Джеймі Лі Кертіс.

Зло незмінно повертається, і їм не можна керувати. Його можна тимчасово знищити, застрелити, спалити, але повернеться воно все одно це неминуче. Майкл Майєрс (Нік Касл) не закінчив свою справу у Хеддонфілд, і скоро він повернеться додому, щоб знову вбивати.

Українська прем'єра фільму «Хелловін» відбудеться 18 жовтня.

11 червня 2018,  00:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрите официальные украинские трейлеры фантастического экшена «Бамблби», антиутопии «Смертные машины», триллера «Девушка в паутине» и ожидаемых мультфильмов «Как приручить дракона 3», «Лего. Фильм 2», «Ральф-разрушитель 2» и «Человек-паук: Вокруг вселенной».

Читати далі...
8 червня 2018,  17:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Майкл Майєрс повертається в першому трейлері продовження популярної франшизи жахів «Хелловін».

Лорі Строуд (Джеймі Лі Кертіс) останні 40 років невпинно готувалася до зустрічі зі своїм мучителем Майклом Майерсом (Нік Касл), і нарешті вона отримує шанс покінчити з цим маніяком раз і назавжди. Звичайно, у День всіх святих.

В український прокат новий «Хелловін», який продюсує Джон Карпентер, прибуде 18 жовтня. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити його дубльований трейлер.

8 червня 2018,  02:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В офіційному Твіттері фільму жахів «Хелловін» з'явився новий тизер його майбутнього трейлера, який вийде в п'ятницю.

Тизер показує зірку першого «Хелловіна» Джеймі Лі Кертіс в образі Лорі Строуд, якій знову доведеться битися з кровожерливим маніяком в білій масці Майклом Майерсом (Нік Касл). Вона каже, що «чекала на нього, а він чекав на неї», після чого на екрані з'являється Майерс, собака, закривавлена ​​жінка й хтось під білим простирадлом, а також тут мигцем показують фрагменти фінальної битви Лорі з її головним кошмаром.

Українська прем'єра картини Девіда Гордона Гріна очікується в жовтні.