Новини про фільм (2019)

10 жовтня 2020,  23:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Анджеліна Джолі пригледіла для себе новий проект на великому екрані. Вона збирається виконати головну жіночу роль в екранізації роману «Every Note Played» від режисера фільму «Клятва» Майкла Саксі.

Читати далі...
6 травня 2020,  16:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільмів «Місто гріхів» і «Аліта: Бойовий ангел» Роберт Родрігес зняв одну з серій 2 сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» і, опинившись на знімальному майданчику, не упустив можливість сфотографуватися з його головною зіркою.

Читати далі...
23 квітня 2020,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Годину тому американський канал TNT опублікував в мережі новий трейлер свого очікуваного науково-фантастичного серіалу «Крізь сніг», натхненням для якого послужив однойменний фільм режисера оскароносних «Паразитів» Пона Джун-хо.

Читати далі...
28 лютого 2020,  20:07 | Новини фільмів

Новий промо-ролик супергеройського екшену «Бладшот» представляє круту героїню у втіленні актриси Ейси Гонсалес, яку ви напевно пам'ятаєте за фільмами «На драйві», «Аліта: Бойовий ангел» і «Форсаж: Гоббс та Шоу».

В адаптації коміксів Valiant про суперсолдата Рея Гаррісона (Він Дизель), в чиїй крові живуть мікророботи, які в лічені секунди зцілюють будь-які травми, Гонсалес грає ще одного суперсолдата КейТі, яка також отримала надздібності в ході експериментів секретної організації RST. У промо-ролику вона демонструє свої швидкі рефлекси і навички рукопашного бою, а також тренується під водою, і нам показують, що їй в груди вживили такий же девайс, як і Бладшоту.

Попередній промо-ролик фільму «Бладшот» розкрив нові деталі про суперсолдата Джиммі Далтона (Сем Г'юен). У кіно з 12 березня.

10 вересня 2019,  22:07 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єрні вихідні принесли очікуваному фільму жахів «Воно 2», адаптації відомого роману Стівена Кінга, $185,1 млн, що є відмінним стартом у світовому прокаті.

Читати далі...
27 серпня 2019,  17:05 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

За 24 дні світового прокату екшен «Форсаж: Гоббс та Шоу» заробив $588,0 млн, що ставить його на 8-е місце в рейтингу найбільш прибуткових кінокартин 2019 року.

Читати далі...
18 серпня 2019,  16:19 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні до клубу мільярдерів приєднався пригодницький мультфільм «Історія іграшок 4», який за 57 днів світового прокату заробив $1,003 млрд і допоміг Disney поставити новий рекорд.

Читати далі...
30 травня 2019,  18:06 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Діснеївський мюзикл «Аладдін» злетів на своєму килимі-літаку на 9-е місце у рейтингу найуспішніших з фінансової точки зору фільмів 2019 року.

Читати далі...
26 травня 2019,  16:09 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Всі ми знаємо про рекорди бокс-офісу, які встановив блокбастер «Месники: Завершення», але які ще кінокартини увійшли разом з ним в десятку найуспішніших фільмів цього року?

Читати далі...
29 березня 2019,  17:02 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

За півтора місяці в американському прокаті науково-фантастичний екшен «Аліта: Бойовий ангел» зміг окупити тільки половину свого бюджету, який склав $170 мільйонів.

Читати далі...
19 лютого 2019,  17:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець «Аватара​» Джеймс Кемерон представляє новий ексклюзивний фрагмент науково-фантастичного екшену «Аліта: Бойовий ангел», який показує видовищне і небезпечне змагання з моторболу.

Події екранізації знаменитої манги Юкіто Кісіро «Аліта: Бойовий ангел» розвиваються в майбутньому, де існують кіборги, і головна героїня Аліта (Роза Салазар) є однією з них. Її знаходить на звалищі і повертає до життя доктор Ідо (Крістоф Вальц), і поки вона шукає своє місце в світі, він намагається всіляко її підтримувати та оберігати. У новому фрагменті Аліта вирішує взяти участь в популярному в майбутньому виді спорту моторболі, в якому змагаються кіборги, і перед самим початком Ідо повідомляє їй, що все це підстава, організована лиходієм Вектором (Махершала Алі), і що інші учасники перегонів будуть прагнути її вбити. Але для цього їм доведеться зловити Аліту, а зробити це зовсім не просто.

Квитки на сеанси «Аліта: Бойовий ангел» ви знайдете в нашій афіші.

17 лютого 2019,  17:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Аліта просить у доктора Ідо дати їй тіло воїна в четвертому офіційному фрагменті науково-фантастичного бойовика «Аліта: Бойовий ангел», який ви вже можете подивитися на великому екрані.

Спільне творіння режисера Роберта Родрігеса і сценариста Джеймса Кемерона показує глядачеві світ майбутнього, де пліч-о-пліч з людьми існують кіборги. Одного разу доктор Ідо (Крістоф Вальц) знаходить на звалищі поламаного кіборга Аліту (Роза Салазар), лагодить її і дає їй дах над головою, поки вона намагається згадати своє минуле. І коли вони знаходять залізне тіло бойового кіборга, Аліта вмовляє доктора з'єднати її з ним, оскільки відчуває з цим тілом особливий зв'язок. Ідо хоче її вберегти, але героїня заявляє йому, що вона є воїном і що це її доля.

Квитки на сеанси «Аліта: Бойовий ангел» ви можете купити на нашому сайті.

11 лютого 2019,  22:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент науково-фантастичного екшену «Аліта: Бойовий ангел» представляє гігантського кіборга з залізними щупальцями на ім'я Ґрюїшка (Grewishka), з яким належить битися головній героїні.

Екранізація однойменної манги «Аліта: Бойовий ангел» розповість про дівчину-кіборга Аліту (Роза Салазар), яку знаходить на звалищі і лагодить доктор Ідо (Крістоф Вальц). Вона не пам'ятає свого минулого, але незабаром виявляє, що знає бойові прийоми, і починає битися зі злом у своєму світі. Одним із втілень зла буде величезний кіборг Ґрюїшка (Джекі Ерл Гейлі), якого Аліта зустрічає під землею, і незабаром виявляється, що він вміє подовжувати свої пальці, перетворюючи їх на довгі залізні ланцюги з гострими наконечниками. Але Аліту так просто не зловити.

Ви вже можете подивитися творіння Роберта Родрігеса і Джеймса Кемерона у багатьох містах України на допрем'єрних показах, які стартували ще минулого тижня. Квитки на фільм «Аліта: Бойовий ангел» ви знайдете в нашій афіші.

6 лютого 2019,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Аліта тренується перед дзеркалом у другому офіційному фрагменті науково-фантастичного екшену «Аліта: Бойовий ангел», над створенням якого працювали Роберт Родрігес і Джеймс Кемерон.

Події фільму «Аліта: Бойовий ангел» розвиватимуться в майбутньому, де існують кіборги. Одного разу прогулюючись по звалищу, доктор Ідо (Крістоф Вальц) знаходить там поламаного кіборга Аліту (Роза Салазар) і вирішує її полагодити. Коли вона приходить до тями, то не може згадати своє минуле життя, але незабаром Аліта починає пригадувати його уривки і відкриває, що володіє крутими бойовими навичками, які вона й демонструє в новому фрагменті.

Дивіться також ТБ-ролик наукової фантастики «Аліта: Бойовий ангел» з Супербоула. В український прокат фільм вийде 14 лютого.

4 лютого 2019,  14:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий ТБ-ролик науково-фантастичного бойовика Роберта Родрігеса «Аліта: Бойовий ангел», показаний під час американського Супербоула, обіцяє глядачам видовище року на великому екрані.

Екранізація однойменної манги «Аліта: Бойовий ангел», сценаристом і продюсером якої виступає творець «Аватара» Джеймс Кемерон, представить нову героїню, яка змінить свій світ. Поламаного кіборга Аліту (Роза Салазар) знаходить на звалищі доктор Ідо (Крістоф Вальц) і повертає її до життя. Дівчина втратила пам'ять, але незабаром вона виявляє, що володіє цілим набором бойових навичок і очолює революцію в своєму футуристичному світі.

Минулого місяця британська співачка Дуа Ліпа представила кліп на свою нову пісню «Swan Song», який увійде до саудтреку фільму «Аліта: Бойовий ангел». В українських кінотеатрах його можна буде побачити з 14 лютого.