Новини фільмів про (2017)

16 березня 2020,  18:19 | Новини фільмів

Зірка фільму «Рятувальники Малібу» Александра Даддаріо постає в новому неймовірному образі в трейлері драматичної стрічки «Труднощі адаптації», яку написала і зняла Кетрін О'Брайен.

Ханна (Джуно Темпл), сором'язлива авторка пісень, отримує пропозицію писати для відомої поп-діви Дани Лі (Даддаріо) і в цей час відкриває, що її друг, визнаний музичний продюсер Тео Росс (Саймон Пегг), перестав приймати свої ліки від шизофренії. Ханна збирає групу друзів, щоб допомогти Тео і відправити його на лікування в психіатричну лікарню, ганяючись за ним, поки він втрачає себе в кольорових ілюзіях гламурного світу Лос-Анджелеса.

Світова прем'єра фільму «Труднощі адаптації» відбулася в минулому році на кінофестивалі «Трайбека». Його реліз в Інтернеті стався 13 березня.

20 лютого 2020,  19:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилося цікаве відео зі знімального майданчика очікуваного науково-фантастичного бойовика «Матриця 4», яке показує Кіану Рівза та Керрі-Енн Мосс в їхніх культових образах Нео і Трініті.

Читати далі...
13 вересня 2019,  19:36 | Новини фільмів

Другий український трейлер романтичної комедії «Чи вмієш ти зберігати секрети?» повідомляє, що її прем'єра відбудеться на тиждень пізніше, 26 вересня.

Мелодрама режисера Еліз Дюран є адаптацією роману письменниці Софі Кінселли. У її головної героїні Емми (зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо), як і у будь-якої дівчини, є багато різних секретів. Коли літак, в якому вона летить додому, потрапляє у сильну турбулентність, і Емма думає, що вона ось-ось загине, вона розповідає всі свої пристойні та непристойні секрети незнайомцю, який сидить поруч. Але незабаром вона зустрічає цього незнайомця у себе на роботі. Виявляється, що він — Джек Гарпер (зірка серіалу «Перевертень» Тайлер Геклін), таємничий директор компанії, де вона працює. І тепер він знає про неї практично все...

Десяток нових кадрів фільму «Чи вмієш ти зберігати секрети?» з закоханими героями Даддаріо і Гекліна ви знайдете в нашій галереї.

11 вересня 2019,  01:46 | Новини фільмів

У мережі з'явився трейлер нової індійської драми «Небо є рожевим», де зірка серіалу «База Куантіко» та фільму «Рятувальники Малібу» Пріянка Чопра грає одну з найбільш серйозних своїх ролей.

Драматичний і надихаючий фільм «Небо є рожевим» («The Sky Is Pink») розповідає неймовірну історію кохання Адіті (Чопра) й Нірена (Фархан Ахтар), яка розгортається впродовж 25 років, очима їх юної дочки Аїші (Заїра Васім). Вона нахабна, глузлива, зухвала, а також... мертва! Факт, який вона недбало згадує на самому початку, але її це не дуже засмучує. Тому фільм буде несподівано смішним, теплим і водночас сумним, коли магія життя і краса смерті проявляються в незвичайній та сміливій подорож однієї сім'ї в цій на 100% реальній історії.

Нову драму режисера Шоналі Бозі, однієї з провідних жінок-режисерів сучасного індійського кінематографа, покажуть в цю п'ятницю, 13 вересня, на кінофестивалі в Торонто.

28 серпня 2019,  15:27 | Новини фільмів

Зірка «Ліги справедливості» Генрі Кавілл і зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо стикаються з дуже небезпечним маніяком в українському трейлері детективного трилера «Номіс».

Фільм режисера Девіда Реймонда розповість про досвідченого лейтенанта поліції Маршалла (Кавілл), який разом з напарницею Рейчел (Даддаріо) та своїм відділом ловить небезпечного серійного вбивцю, на чиїй совісті вбивства багатьох дівчат та жінок. Маніяка вдається заарештувати, але, почавши його допит, Маршалл і Рейчел розуміють, що той веде з ними свою божевільну гру, і на кону опиняються життя багатьох людей.

«Номіс», де також знялися Стенлі Туччі і Бен Кінгслі, вийде в український прокат через місяць, 26 вересня.

14 серпня 2019,  16:36 | Новини фільмів

Вийшов дубльований трейлер американської романтичної комедії «Чи вмієш ти зберігати секрети?», який є екранізацією однойменного роману письменниці Софі Кінселли.

Сюжет цієї веселої мелодрами розгортається навколо дівчини Емми (зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо), у якої є багато різних секретів. Коли літак, в якому вона летить додому, починає сильно трясти, і Емі здається, що вони ось-ось розіб'ються, вона розповідає свої пристойні і непристойні таємниці незнайомцеві, який сидить поруч. Але незабаром вона зустрічає цього незнайомця у себе на роботі. Виявляється, що він Джек Гарпер (зірка серіалу «Перевертень» Тайлер Геклін), потайний директор компанії, де вона працює. І тепер він знає про неї практично все...

Українська прем'єра фільму «Чи вмієш ти зберігати секрети?», режисеркою якого є Еліз Дюран, відбудеться 19 вересня.

30 травня 2017,  15:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зак Эфрон поделился новым кадром комедийного экшена «Спасатели Малибу».

Читати далі...
5 січня 2017,  22:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий кадр комедійного екшена «Рятувальники Малібу» представляє героїв Двейна Джонсона і Зака Ефрона, які виходять з води.

Читати далі...