Новини фільмів про (2013)

18 березня 2020,  19:37 | Новини фільмів

Дивимося ексклюзивний фрагмент супергеройського фільму Дейва Вілсона «Бладшот», в якому Віна Дизеля перетворили на досконалу зброю. І від нього тепер нікому не сховатися.

В адаптації коміксів Valiant, зірка франшиз «Форсаж» і «Ріддік» грає колишнього морпіха Рея Гаррісона, який отримав смертельні поранення і був повернутий до життя секретною організацією RST та її провідним вченим доктором Гартінгом (зірка блокбастера «Залізна людина 3» Гай Пірс). Тепер в крові Рея живе ціла армія нанітів, що здатна зцілити навіть найстрашніші поранення за лічені секунди, і в даному фрагменті він відправляється на полювання.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися нову дату прем'єри «Бладшота», яка відбудеться в кінотеатрах після карантину.

11 лютого 2020,  16:41 | Новини фільмів

Зустрічайте нове покоління суперсолдатів в розширеному українському ТБ-ролику науково-фантастичного екшену «Бладшот», над яким працює продюсер хітових фільмів «Форсаж» і «Я — легенда» Ніл Х. Моріц.

В супергеройському фільмі режисера Дейва Вілсона зірка франшиз «Форсаж» та «Ріддік» Він Дизель втілює морпіха Реймонда «Рея» Гаррісона, який гине на завданні, але його повертає до життя надсекретна корпорація RST, і завдяки її нанотехнологіям Рей стає Бладшотом — біотехнологічною зброєю, універсальним солдатом з нелюдською силою, в крові якого живуть нанороботи, що роблять його невразливим до будь-якої зброї. Глава RST (Гай Пірс) намагається використовувати Бладшота в своїх цілях, але незабаром герой розуміє, що ним маніпулюють, і повстає проти своїх творців.

ТБ-ролик підтверджує, що українська прем'єра супергеройського екшену «Бладшот» відбудеться вже через місяць, 12 березня. Фільм також буде демонструватися в форматі IMAX. А після Дизеля можна буде побачити у кіно в блокбастері «Форсаж 9».

14 січня 2020,  18:33 | Новини фільмів

Вони думали, що повністю його контролюють. Вони помилялися. Дивимося другий український трейлер супергеройського екшену «Бладшот», де зірка франшиз «Форсаж» та «Ріддік» Він Дизель грає суперсолдата.

У супергеройському фільмі Дейва Вілсона, знятому за мотивами коміксів Valiant, ми познайомимося з морпіхом Реймондом «Реєм» Гаррісоном (Дизель), який отримує смертельні поранення і помирає. Проте секретна корпорація RST повертає його до життя, і завдяки нанотехнологіям він стає Бладшотом — невразливою біотехнологічною зброєю, універсальним солдатом з нелюдською силою. Контролюючи тіло Рея, RST керує його розумом і спогадами. Бладшот не знає, хто він є насправді, і його завдання це з'ясувати.

Разом з Дизелем в трейлері можна побачити акторів Ейсу Гонсалес, Сема Г'юэна, Гая Пірса, Тобі Кеббелла і Ламорна Морріса. Українська прем'єра фільму «Бладшот» переїхала на початок весни і тепер відбудеться 12 березня.

29 січня 2019,  14:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він Дизель поділився першим кадром зі свого нового фільму «Бладшот», де він зіграє супергероя з коміксів... ні, не Marvel, і не DC, а видавництва Valiant.

Читати далі...
15 вересня 2013,  15:06 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

4 вересня пройшла світова прем'єра гучного фільму «Ріддік» з Вином Дизелем. Ми знайшли фотографії з прем'єр цього фільму, які відвідували як актори фільму, так і інші знаменитості. Переглянути фотографії можна за посиланням.

В Україні фільм «Ріддік» йде вже повним ходом і ви самі можете оцінити його, сходивши в кінотеатр, а потім в обов'язковому порядку поділитися враженнями в коментарях. Він Дизель рекомендує.