Оновлення (2014)

9 грудня 2014,  15:33 | Оновлення | Автор: Кирилл

Коли загін з 13 гномів наймав хоббіта Більбо Бегінса в якості зломщика і 14-го, «щасливого» учасника походу до Одинокій горі, Більбо думав, що його пригоди закінчаться, коли він виконає своє завдання - знайде скарб, який так необхіден ватажку гномів Торіну. Подорож в Еребор, захоплене драконом Смауг королівство гномів, виявилося ще більш небезпечним, ніж припускали гноми і навіть Гендальф - мудрий чарівник, протягнув Торіну і його загону руку допомоги. У погоню за гномами кинулася армія орків, яка пробудилася древнім злом, а ельфи і люди, з якими Більбо і його товаришам довелося мати справу під час подорожі і які постраждали від наслідків бажання гномів повернути свій будинок, пред'явили права на щедру винагороду - частина скарбів Одинокої гори. Скоро неподалік від Одинокої гори зустрінуться п'ять армій, і лише кровопролитна битва визначить результати сміливого походу гномів.

У кінотеатрах України і Росії з 11 грудня 2014

29 листопада 2014,  21:27 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Коли загін з тринадцяти гномів наймав хоббіта Більбо Бегінса в якості зломщика і чотирнадцятого, «щасливого», учасника походу до Самотньої гори, Більбо думав, що його пригоди закінчаться, коли він виконає своє завдання - знайде скарб, який так необхідно ватажку гномів Торіну. Подорож в Еребор, захоплений драконом Смаугом королівство гномів, виявилося ще більш небезпечним, ніж припускали гноми і навіть Гендальф - мудрий чарівник, який протягнув Торіну і його загону руку допомоги. У погоню за гномами кинулася армія орків, ведених давнім злом, що пробудилося в руїнах, а ельфи і люди, з якими Більбо і його товаришам довелося мати справу під час подорожі і які постраждали від наслідків бажання гномів повернути свій будинок, пред'явили права на щедру винагороду - частину скарбів Самотньої гори. Скоро неподалік від Самотньої гори зустрінуться п'ять армій, і лише кровопролитна битва визначить результати героїчного гном'ячого походу.

У кінотеатрах України і Росії з 11 грудня.

11 серпня 2014,  17:20 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Завершальна частина подорожі Більбо Бегінса та його друзів. Після того, як Більбо увійшов до лігва Смога та розгнівав його, дракон палає бажанням помститись. Але у кожного є слабке місце і Смог не виключення. Чи зможуть Більбо і гноми повернути рідне містечко Еребор і скарби відібрані Смогом? Якщо так, то чи зможуть вони їх утримати?

В кінотеатрах України з 18 грудня.

31 липня 2014,  03:59 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Більбо, Гендальф і гноми проберуться в лігво Смауга. Чи отримають вони своє золото і чи повернуться додому?

Дізнаємося в кінотеатрах України і Росії з 18 грудня.