Новини кастінгу (2016)

1 травня 2020,  23:52 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ходять чутки, що в супергеройському екшені «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля» з'явиться нова чарівниця, і на її роль розглядають зірку франшизи «Гаррі Поттер» Емму Вотсон.

Читати далі...
9 березня 2020,  21:23 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стартували зйомки фільмів «Ув'язнений номер 760» і «Сила собаки», головні ролі в яких виконає зірка серіалу «Шерлок» і номінант на премію «Оскар» Бенедикт Камбербетч.

Читати далі...
22 лютого 2020,  21:15 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська комедія «Євробачення» зібрала вражаючий зірковий каст, центром якого стали номінантка на премію «Оскар» Рейчел МакАдамс та номінант на премію «Золотий глобус» Вілл Феррелл.

Читати далі...
1 вересня 2017,  04:01 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Дедпула» Ед Скрейн відмовився від ролі у перезапуску «Хелбоя», вирішивши, що не може грати персонажа з азіатським корінням.

Читати далі...
5 січня 2016,  19:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

С момента появления слухов об участии Рэйчел МакАдамс и Мадса Миккельсена в грядущем марвеловском экшене «Доктор Стрэндж» выдвигались разные предположения насчет того, кого же они воплотят. И, наконец, их роли были раскрыты.

Читати далі...
28 серпня 2015,  13:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Ганнибала» Мадс Миккельсен находится на ранней стадии переговоров по поводу роли злодея в «Докторе Стрэндже» студии Marvel.

Похоже, что Бенедикту Камбербэтчу в лице Стивена Стрэнджа придется сразиться не только с Бароном Мордо (Чиветель Эджиофор), но и еще с одним злодеем, которого может воплотить Миккельсен. Детали о его персонаже не разглашаются.

В фильме Скотта Дерриксона должны также сыграть Тильда Суинтон и Рэйчел МакАдамс, чье участие пока официально не подтверждено.

Ранее Миккельсен чуть было не появился в «Торе 2: Царство тьмы», но помешал его телесериальный график. Он должен был сыграть Малекита, которого впоследствии воплотил Кристофер Экклстон.

Недавно стало известно, что актер получил роль в другой франшизе – он сыграет в «Звёздных войнах: Изгой».

«Доктор Стрэндж», чьи съемки начнутся осенью, выйдет на экраны 4 ноября 2016 года.

8 липня 2015,  11:27 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ходят слухи, что Рэйчел МакАдамс может сыграть главную женскую роль в грядущем марвеловском фильме «Доктор Стрэндж». 

Рэйчел МакАдамс может стать частью Киновселенной Marvel, только не разглашается, какую именно героиню ей предлагают сыграть.

Среди персонажей, которых она могла бы воплотить, знатоки называют: Клею, могущественную чародейку, являющуюся величайшей любовью Доктора Стрэнджа, Викторию Бентли, которую супергерой спас от Барона Мордо, и писательницу Моргану Блессинг, интересующуюся магией.

Не исключается и вариант, что Адамс могут рассматривать на роль абсолютно нового персонажа, не появляющегося в комиксах.

Роль Доктора Стэнджа исполняет Бенедикт Камбербэтч, его наставника – Тильда Суинтон, а главного злодея – Чиветель Эджиофор.

Сейчас Адамс исполняет одну из основных ролей во 2 сезоне сериала «Настоящий детектив», о котором появляются смешанные отзывы, но большинство из них очень хвалят ее игру.

Также в этом году актриса сыграла в «Алохе» Кэмерона Кроу, исполняет главную женскую роль в боксерской драме «Левша», которая выйдет в украинский прокат 30 июля, озвучила героиню «Маленького принца» и появится в триллере со звездным актерским составом «В центре внимания».

И, по еще одним слухам, актриса может вернуться в образе Ирен Адлер в «Шерлоке Холмсе 3», чтобы вновь терзать сердце Роберта Дауни мл..

Премьера «Доктора Стрэнджа» состоится 4 ноября 2016 года.

13 червня 2015,  13:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Довгий час ходили чутки, що Чіветель Еджіофор зіграє в «Докторі Стренджі». І лише зараз стало відомо, що він швидше за все втілить лиходія Барона Мордо.

Барон Карл Мордо, аристократ з Трансільванії, є марвеловским лиходієм, який так само, як і Доктор Стрендж, навчався у Стародавнього чаклуна. Але потім він задумав убити свого вчителя і зайняти його місце, а Стівен Стрендж його зупинив.

Згідно джерел, оскарівський номінант втілить не стільки злочинця, скільки якийсь збірний образ з міфології Доктора Стренджа. Так що очікувати від нього можна чого завгодно.

Доктора Стренджа втілить Бенедикт Камбербетч, а Стародавнього – Тільда Суінтон.

У цьому році на великі екрани з Еджіофором виходять «Z – значить Захарія» і «Марсіанин», до того ж, він зіграє у кримінальних драмах «Три дев'ятки» і «Таємниця в їх очах».

На великі екрани «Доктор Стрендж» вийде 4 листопада 2016 року.

28 травня 2015,  15:34 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведуться переговори щодо того, щоб Тільда Суінтон стала частиною Киновселенной Marvel і з'явилася в її новому фільмі «Доктор Стрендж».

Актриса може зіграти тибетського містика Стародавнього (Ancient One), який є ментором Доктора Стренджа і тренує учнів, щоб вони стали вищими чаклунами. У коміксах він є старим, але сценаристи цілком можуть переписати персонажа під Суінтон. 

Самого Доктора втілить Бенедікт Камбербетч, а режисером проекту є Скотт Дерріксон, творець «Сіністера» і «Шести демонів Емілі Роуз». За чутками, в фільмі також може з'явитися Чіветель Еджіофор.

Стрендж є супергероєм з Всесвіту Marvel, колишнім зухвалим хірургом, який втрачає контроль над своїми руками, і в спробі себе зцілити він відкриває магію.

Зйомки нового супергеройського екшену почнуться в листопаді у Великобританії. Продюсувати його буде Кевін Файгі.

В майбутньому Суінтон можна буде побачити в комедії Джудд Апатоу «Дівчина без комплексів», кримінальній драмі «Більший сплеск» разом з Дакотою Джонсон і Рейфом Файнсом і музичній кінокартині братів Коен «Аве, Цезар!».

До цього актриса вже грала в екранізації коміксів. Вона втілила ангела Габріель «Костянтина» від Vertigo Comics, що є частиною групи DC Entertainment.

Прем'єра «Доктора Стренджа» призначена на 4 листопада 2016 року.

5 грудня 2014,  12:27 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Представники Marvel, нарешті, офіційно підтвердили, що головну роль в екранізації коміксів про чарівника Доктора Стренджа, який відповідає за захист Землі від містичних загроз, зіграє Бенедикт Камбербетч.

Десь місяць тому з'явилася інформація про те, що Камбербетч є головним претендентом на роль нового марвеловского супергероя, але тепер його прихильники можуть радіти офіційно.

Режисером кінокартини буде Скотт Дерріксон, який зняв «День, коли Земля зупинилася» і «Сіністер», а сценарій до неї, який розповість історію нейрохірурга Доктора Стефана Стренджа, що виявив після жахливої аварії захований світ магії та альтернативних вимірювань, пише Джон Спейтс, що працював над «Прометеєм».

Продюсер Кевін Фейдж про вибір Бенедикта Камбербетча на цю роль:

Історія Стефана Стренджа вимагає актора величезної глибини і щирості. У 2016 році Бенедикт покаже глядачам, що ж робить Доктора Стренджа таким унікальним і чарівним персонажем.

Раніше ходили чутки, що роль Доктора Стренджа буде грати Хоакін Фенікс або Ітан Хоук.

Приєднавшись до касту «Доктора Стренджа», Камбербетч став одним з останніх акторів, які стали частиною Фази 3 кіновсесвіту Marvel, яка представить нових героїв і продовжить пригоди улюбленців публіки в нових фільмах.

Прем'єра «Доктора Стренджа» в кінотеатрах України і Росії призначена на 4 листопада 2016 року.

15 листопада 2014,  14:18 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Здається, кіновсесвіт «Marvel» обзавелася новим великим лиходієм, чиє ім'я поки не розголошується. Зате офіційно оголосили, що зіграє його німецький актор Даніель Брюль, відомий завдяки фільмам «Безславні виродки» і «Гонка».

Раніше режисери Ентоні і Джо Руссо, які зняли «Першого месника: Інша війна», казали, що будуть продовжувати розвивати історію Зимового солдата, але тепер з оголошенням нового лиходія у виконанні Брюля, злодійська роль Баки знаходиться під питанням.

Продюсер Кевін Файгі, що працював над кожним марвеловскіх фільмом з виходу першого «Людей Ікс» 14 років тому, так відгукнувся про вибір Брюля на злочинницьку роль:

Зі здатністю Даніеля доставляти напружену гру, повну нюансів, ми знали, що знайшли ще одного великого актора, який розділить екран з деякими з найбільших героїв.

Коли студія «Marvel» оголосила, що третій фільм про Капітана Америка буде називатися «Перший месник: Громадянська війна» і що разом з героєм Кріса Еванса там з'явиться Роберт Дауні мол., багато хто вирішив, що антагоністичні відносини у Стіва Роджерса будуть з Тоні Старком, як в коміксах. Можливо, вони і будуть протистояти один одному в якійсь мірі, але крім теми, яка розкривала, що часом герої є своїми власними ворогами, і не один раз вже піднімалася в багатьох фільмах про Месниках, в «Першому месника 3» буде цілком реальний лиходій, якому герої зможуть нам'яти боки.

Поки деталі та ім'я персонажа Брюля не розголошується, але є версія, що з третього фільму про Капітана Америку цей лиходій перейде в історію «Доктора Стренджа», де головну роль повинен зіграти Бенедикт Камбербетч. До речі, раніше Брюль вже знімався з Камбербетч в біографічній драмі «П'ята влада».

Вихід кінокартини «Перший месник: Громадянська війна» очікується в травні 2016, а «Доктора Стренджа» - в листопаді того ж року.