Новини про фільм (2014)

13 травня 2022,  16:32 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіно має чарівну здатність дарувати нам позитивні емоції і хоча б на пару годин виривати нас із важкої реальності, тому ми підготували для вас рейтинг із 50 найкращих пригодницьких фільмів та мультфільмів усіх часів, заснований на їхніх оцінках від глядачів на популярному кіносайті IMDb. Влаштуйте зараз собі та своїм рідним марафон пригод, щоб не втрачати надію та вірити у краще. Адже і в кіно, і в житті добро завжди перемагає.

Читати далі...
5 липня 2020,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джон Девід Вашингтон готується до своєї відповідальної місії, що вирішить долю усього світу, на нових локалізованих постерах науково-фантастичного епіка «Тенет», якими днями поділилася студія Warner Bros. Pictures.

Читати далі...
27 червня 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Надія на те, що ми зможемо подивитися новий фантастичний епік Крістофера Нолана «Тенет» на великих екранах у липні згасла. У зв'язку з коронавірусом студія Warner Bros. вирішила перенести її на останній місяць літа.

Читати далі...
22 червня 2020,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. трималася до останнього, але все-таки прийняла рішення перенести дату прем'єри нового науково-фантастичного епіка Крістофера Нолана «Тенет» з 16 на 30 липня.

Читати далі...
22 травня 2020,  13:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Світ кіно оживає! Студія Warner Bros. представила другий трейлер очікуваного науково-фантастичного фільму «Тенет», який зняв режисер культових стрічок «Інтерстеллар» і «Початок» Крістофер Нолан.

Читати далі...
5 лютого 2020,  18:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Композитором нової загадкової кінострічки Крістофера Нолана під назвою «Тенет» стане лауреат премії «Оскар» Людвіг Йоранссон.

Читати далі...
18 січня 2020,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Warner Bros. опублікувала в мережі новий кадр загадкового фільму Крістофера Нолана «Тенет», на якому герої Роберта Паттінсона і Джона Девіда Вашингтона знаходяться у напруженій ситуації.

Читати далі...
19 грудня 2019,  23:09 | Новини фільмів

Вітаємо у потойбіччі. Студія Warner Bros. поділилася сьогодні першим трейлером суперсекретного фільму Крістофера Нолана «Тенет».

Сюжет нового творіння режисера хітових науково-фантастичних фільмів «Початок» та «Інтерстеллар» все ще тримається в таємниці, але його описують як «шпигунський епос, що охоплює декілька країн», з елементами подорожей у часі. Головну роль у ньому виконує Джон Девід Вашингтон, а також у новій фантастиці Нолана зіграють відомі актори Роберт Паттінсон, Елізабет Дебікі, Кеннет Брана, Аарон Тейлор-Джонсон, Клеманс Поезі і Майкл Кейн.

Ну як, ви заінтриговані? На великі екрани «Тенет» прибуде влітку, 16 липня.

24 липня 2019,  22:16 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Енн Гетевей поділилася радісною новиною про свою нову вагітність в соцмережах і зізналася, що заради цього їй довелося пройти «крізь пекло безпліддя і зачаття».

Читати далі...
21 листопада 2018,  02:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки фантастики «Інтерстеллар» Меттью МакКонахі і Енн Гетевей грають у небезпечні ігри у новому трейлері драматичного трилера «Море спокуси».

Кінокартина Стівена Найта розповість про самотнього капітана рибальського судна (МакКонахі), який веде тихе життя на Карибах. Там його знаходить колишня дружина (Гетевей) і просить про допомогу, чим заманює його в нову реальність, де не все здається тим, чим є насправді.

Влітку Гетевей можна було побачити в кримінальній комедії «Вісім подруг Оушена» з Сандрою Баллок і Кейт Бланшетт.

Дивіться також український трейлер фільму «Море спокуси», чия прем'єра була перенесена на 31 січня 2019 року.

16 липня 2017,  03:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Після «Трансформерів: Останній лицар» військовий екшен Крістофера Нолана «Дюнкерк» є другим фільмом цього року, знятим на камери IMAX, які одразу конвертують зображення в 3D. У його новій фічуретці Нолан, який вже неодноразово працював в цими камерами, та оператор Хойте Ван Хойтема, знімавший «Інтерстеллар», розповідають про створення цієї амбітної кінокартини й про те, як вони намагалися передати глядачеві відчуття віртуальної реальності без необхідності надягати шолом.

Фінальний український трейлер «Дюнкерка», чия прем'єра відбудеться 20 липня, дивіться тут. Ви вже можете придбати квитки на його сеанси на нашому сайті.

30 березня 2015,  15:41 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера известный британский журнал о кино Empire провел свою ежегодную церемонию награждения Empire Awards 2015. И некоторые из ее победителей смогут порадовать тех, кто остался не вполне доволен оскаровским наградным сезоном.

Лучшим фильмом года признали «Интерстеллар», а его режиссер Кристофер Нолан победил еще в двух категориях: Лучший режиссер и Вдохновение Empire. Последнюю награду Нолан получил за «карьеру из девяти фильмов, наполненными захватывающими визуальными эффектами и впечатляющим повествованием». В своем Твиттере журнал также пошутил о том, что победителю в категории Лучший режиссер «предрекает великие свершения этому молодому человеку».

Empire Awards оказались одними из немногих, кто по достоинству оценили игру Энди Серкиса в «Планете обезьян: Революция», ведь большинство наград пока не желает признавать актеров, создающих своих персонажей с помощью технологии захвата движения, на том же уровне, что и обычных.

Наконец-то, и звезда «Исчезнувшей» Розамунд Пайк стала Лучшей актрисой, ведь несмотря на огромную любовь зрителей к ее образу Удивительной Эми, более официозные церемонии награждения так и не воздали ей должное.

Читати далі...
23 лютого 2015,  07:08 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Только что состоялась одна из самых шикарных и долгожданных церемоний этого наградного сезона. В лос-анджелесском театре «Долби» (в прошлом он назывался «Кодак») прошла 87-я церемония награждения «Оскар», где вручали золотые статуэтки самым достойным представителям кинематографа прошедшего года по мнению членов Американской киноакадемии.

Как многие и ожидали, Нил Патрик Харрис открыл церемонию музыкально-танцевальным номером, с которым ему помогла Анна Кендрик в своем платье Золушки из «В темном-темном лесу» и Джек Блэк. На протяжении всего шоу Харрису удавалось рассмешить зал краткими, но попадающими прямо в цель ремарками. 

Итак, Лучшим фильмом года признали «Бёрдмэна», Лучшим режиссером - Алехандро Гонсалеса Иньярриту, также свои первые «Оскары» прошлой ночью получили Эдди Редмэйн и Джулианна Мур, для которой это была уже пятая номинация.

Лупита Нионго, вручая награду Лучшему актеру второго плана, которым стал Дж. К. Симмонс, процитировала Робина Уильямса: «Тебе дана лишь искра безумия. Ты не должен ее потерять

Режиссера «Иды» после его победы не смогла остановить музыка, которая намекает на то, что лауреату пора заканчивать свою речь. Павел Павликовский так энергично всех благодарил, что ради него даже отключили музыку и дали ему договорить, что бывает очень редко. 

Посреди шоу халат Нила Патрика Харриса застрял в захлопнувшейся двери гримерки... и ему пришлось выйти на сцену в одних белых трусах (и носках), воссоздавая одну из запоминающихся сцен «Бёрдмэна», причем сделал он это под аккомпанемент Майлза Теллера.

Читати далі...