Новини фільмів про (2019)

19 листопада 2019,  02:06 | Новини фільмів

Володар премії «Оскар» Крістіан Бейл грає відважного, але дуже запальний гонщика Кена Майлза у фільмі «Аутсайдери», який вийшов в прокат 14 листопада.

Біографічна драма режисера Джеймса Менголда показує, як британський гонщик Кена Майлз (Бейл) і видатний автомобільний конструктор Керролл Шелбі (Метт Деймон) створюють кращий суперкар свого часу, щоб компанія Ford змогла вибороти першість в 24-годинній гонці Ле-Ман у їхніх давніх конкурентів Ferrari. В даному фрагменті Кену забороняють брати участь у перегонах, оскільки мірна валіза не поміщається в його багажник, і поки Керролл намагається знайти мирний вихід із ситуації, Кен бере в руки молоток і вирішує проблему по-своєму.

Чому байопік Менголда є одним з кращих фільмів 2019 року, який не варто пропускати, читайте в нашій рецензії на «Аутсайдерів».

5 листопада 2019,  17:56 | Новини фільмів

У пригодницькому мультфільмі «Playmobil Фільм» зірка фентезійної франшизи «Гаррі Поттер» Деніел Редкліфф озвучить крутого агента Рекса Дешера.

Анімаційна картина режисера Ліно ДіСальво, яка візуально нагадує успішну франшизу «Лего. Фільм», буде слідувати за дівчиною на ім'я Марла (Аня Тейлор-Джой), яка вирушає до всесвіту Playmobil в пошуках свого молодшого брата Чарлі (Гебріел Бейтман), і там зустрічає різних веселих персонажів, як агент Рекс Дешер (Редкліфф). Він харизматичний, вкрай самовпевнений, є майстром маскування, і у нього є своя власна музична тема.

Українська прем'єра мультфільму «Playmobil Фільм» очікується 14 листопада. Компанію йому в прокаті складуть екшен «Ангели Чарлі» і байопік «Аутсайдери».

18 вересня 2019,  15:02 | Новини фільмів

До нас примчав другий дубльований трейлер біографічної драми Джеймса Менголда «Аутсайдери», в якій Крістіан Бейл і Метт Деймон збираються перемогти в 24-годинній гонці на витривалість Ле-Ман. Якщо не повбивають один одного.

У фільмі «Аутсайдери» Бейл втілює відомого британського гонщика Кена Майлса, який не відрізняється спокійним характером, а Деймон постане в образі видатного автомобільного конструктора Керролла Шелбі. Вони давно знайомі і завжди погано ладнали, але тепер їм належить залишити свої розбіжності позаду, щоб принести компанії Ford перемогу в гонці Ле-Ман, залишивши з носом їхніх конкурентів Ferrari, які перемагають в цій гонці 5 років поспіль.

Дружину персонажа Бейла Моллі Майлс грає зірка популярного британського серіалу «Чужоземка» Катріна Балф. Українська прем'єра байопіка «Аутсайдери» відбудеться 14 листопада.

16 вересня 2019,  13:43 | Новини фільмів

Лауреати премії «Оскар» Крістіан Бейл та Метт Деймон вирішують перевернути світ автоперегонів у другому офіційному трейлері біографічної драми «Аутсайдери», яким у неділю поділилася студія 20th Century Fox.

Новий фільм режисера Джеймса Менголда, який у минулому році був номінований на «Оскар» за супергеройський екшен «Логан», відправить нас у 1966 рік і покаже протистояння двох гігантів автомобільної промисловості Ford та Ferrari, які вирішили раз і назавжди з'ясувати, чиї машини є швидшими, виступивши у 24-годинній гонці на витривалість Ле-Ман. Щоб здобути в ній перемогу, компанія Ford наймає видатного конструктора Керролла Шелбі (Деймон) та відважного гонщика Кена Майлса (Бейл), щоб вони створили новий швидкісний спорткар... всього за 90 днів.

В кінотеатри України байопік «Аутсайдери», де також зіграють Катріна Балф, Джон Бернтал, Ноа Джуп, Джей Джей Філд та Іен Гардінг, примчить 14 листопада.

17 червня 2019,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося українські трейлери мультфільмів «Крижане серце 2» і «Уперед», горора «Доктор Сон», мелодрами «Дощовий день у Нью-Йорку» і фільму «План втечі 3», а також нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» та бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Читати далі...
14 червня 2019,  19:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пристебніть ремені! Під час фіналу чемпіонату NBA був показаний новий трейлер спортивного байопіку «Аутсайдери», в якому зіграють Метт Деймон, Крістіан Бейл і Джон Бернтал.

Спортивна драма від режисера «Логана» Джеймса Менголда розповість про протистояння двох гігантів автомобільної промисловості Ford та Ferrari, які у 1966 році змагаються за першість в 24-годинній гонці на витривалість Ле-Ман. Щоб здобути в ній перемогу, боси Ford наймають конструктора Керролла Шелбі (Деймон) і британського гонщика Кена Майлса (Бейл), щоб вони створили новий швидкісний спорткар. І на це у них є всього 90 днів.

На початку місяця також вийшов перший український трейлер фільму «Аутсайдери», який повідомив, що українські глядачі зможуть побачити його на великому екрані з 14 листопада.

28 травня 2019,  02:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив дебютний кадр нової біографічної драми «Аутсайдери», головні ролі в якій виконають лауреати премії «Оскар» Крістіан Бейл та Метт Деймон.

Читати далі...