Новини про фільм (2021)

28 березня 2024,  16:51 | Новини фільмів

Єлена Бєлова повертається! Зірка фільму «Чорна вдова» Флоренс П'ю підірвала соцмережі відео зі знімального майданчика супергеройського екшену «Громовержці».

Читати далі...
10 січня 2024,  21:11 | Новини зірок

Зірка стрічок «Оппенгеймер» та «Чорна вдова» Флоренс П'ю з'явилася на церемонії Governors Awards у рожевій сукні, яку доповнила зачіскою у стилі Мерилін Монро.

Читати далі...
27 липня 2023,  00:49 | Новини серіалів

П'ята серія міні-серіалу «Таємне вторгнення» показала зустріч Ніка Ф'юрі з одним персонажем, якого ви могли раніше бачити у супергеройському екшені «Чорна вдова».

Читати далі...
26 травня 2023,  20:14 | Новини фільмів

Не встиг розпочатися знімальний процес нового супергеройського фільму «Громовержці» від Marvel Studios, як він одразу був перенесений на червень через те, що в Голлівуді продовжують страйкувати сценаристи, вимагаючи від кіностудій кращих умов праці та конкурентної заробітної плати.

Читати далі...
16 жовтня 2022,  15:52 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix опубліковала трейлер стрічки «Диво» від режисера Себастьяна Леліо, головну роль в якій виконає зірка минулорічного супергеройського екшену «Чорна вдова» Флоренс П'ю, яка в майбутньому зіграє у сиквелі «Дюни».

Читати далі...
16 жовтня 2022,  10:55 | Кастінг

Хан Соло познайомиться з супергероями! Повідомляється, що зірка франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісон Форд зіграє у наступних супергеройських екшенах від Marvel Studios «Капітан Америка 4» та «Громовержці».

Читати далі...
14 жовтня 2022,  07:05 | Новини фільмів

Якщо вам набридли нудні й одноманітні різдвяні мелодрами, які американські кіностудії штампують на свята, то спеціально для вас взимку в український прокат вийде нестандартне різдвяне кіно захопливий трилер «Люта нічка», щедро приправлений екшеном та чорною комедією.

Читати далі...
13 вересня 2022,  11:47 | Кастінг

Нарешті було розкрито офіційний каст супергеройського екшену «Громовержці» («Thunderbolts»), що стане завершальним фільмом П'ятої фази кіновсесвіту Marvel.

Читати далі...
6 червня 2022,  13:35 | Нагороди та премії

Головним фільмом року на церемонії нагородження премії MTV Movie & TV Awards 2022, що відбулася в неділю, назвали супергеройський блокбастер від Marvel Studios «Людина-павук: Додому шляху нема», тим часом головним серіалом стала хітова молодіжна драма від HBO «Ейфорія».

Читати далі...
31 травня 2022,  13:12 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Четверта фаза кіновсесвіту Marvel, події якого слідують за нашими героями після Війни нескінченності та перемоги над Таносом, знаходиться у самому розпалі, розширюючи межі та можливості цього фантастичного світу, і щоб вам було простіше стежити за всіма фільмами та серіалами, що до неї увійдуть, ми зібрали їх для вас разом у порядку їхніх прем'єр.

Читати далі...
21 березня 2022,  23:37 | Статті

Голлівудські актори активно виражають свою підтримку Україні на тлі повномасштабної війни, яку 24 лютого розв'язала росія, і серед них багато акторів супергеройського кіновсесвіту Marvel, в числі яких знаходяться Бенедикт Камбербетч, Марк Руффало, Кріс Еванс, Анджеліна Джолі, Сальма Гаєк, Кіт Герінґтон та багато інших.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Чорна вдова»
Лебедина пісня головної супершпигунки Marvel
8 липня 2021,  18:05 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Зі своєї першої появи на великому екрані, яка відбулася в 2010 році в екшені «Залізна людина 2», подвійна агентка/супершпигунка/супергероїня Наташа Романова швидко стала головною героїнею кіновсесвіту Marvel, незважаючи на те, що у неї не було ніяких суперздібностей. Але це не заважало їй боротися з іншопланетними арміями та іншими суперлиходіями на рівних з богом, суперсолдатом, геномодифікованим вченим та «генієм, плейбоєм, мільярдером, філантропом» в залізному костюмі. Тільки Наташа не завжди була Месницею, її з дитинства тренували бути «всього лише вбивцею з КДБ», так що її перший і, на жаль, єдиний сольний фільм відправляє нашу героїню по слідах її темного минулого, в якому залишилися незакінчені справи...

Читати далі...
23 березня 2021,  21:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney продовжує переносити прем'єри очікуваних блокбастерів через пандемію COVID-19, і в ході цього сольну пригоду Наташі Романової «Чорна вдова» ми побачимо тепер не навесні, а в середині літа.

Читати далі...
8 березня 2021,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо новий кадр супергеройського екшену «Чорна вдова» режисерки Кейт Шортланд, що показує зустріч Наташі Романової, в образі якої на великі екрани повертається Скарлетт Йоханссон, обличчям до обличчя із загадковим суперлиходієм Таскмайстром.

Читати далі...