Новини про фільм (1996)

1 грудня 2022,  17:30 | Новини фільмів

Після успіху слешера «Крик», який вийшов на початку цього року та зумів заробити у світовому прокаті $140 мільйонів (при бюджеті в $24 мільйони), студія Paramount вирішила не витрачати час даремно і вже готує «Крик 6», прем'єра якого очікується у 2023 році. Хто ж цього разу буде боротися за виживання з убивцею (убивцями) в масці?

Читати далі...
29 серпня 2019,  20:32 | Новини серіалів

Новий тизер 9 сезону хітової горор-антології «Американська історія жахів» показує сцену-кліше багатьох фільмів жахів молодь випиває вночі біля багаття, а неподалік на них чекає вбивця.

Події 9 сезону «Американської історії жахів» відбуватимуться у 1984 році, а його темою буде слешер. Новий сезон, натхненний культовими фільмами «Кошмар на вулиці В'язів», «П'ятниця 13-е», «Геловін» та «Крик», покаже, як група друзів відправляється влітку на відпочинок до табору «Редвуд», де на них починає полювання серійний вбивця з ножем.

Дивіться також тизер 9 сезону «Американської історії жахів», який імітує культову сцену з «Психо». Прем'єрна серія 9 сезону антології вийде на екрани 18 вересня.

31 серпня 2015,  12:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Мастер жанра хоррор, создатель «Кошмара на улице Вязов», Уэс Крэйвен умер у себя дома в Лос-Анджелесе в это воскресенье. Ему было 76 лет. 

В официальном Твиттере известного кинематографиста появилась его фотография с годами жизни 1939-2015. Причиной его смерти стал рак головного мозга.

Прежде чем стать знаменитым инноватором жанра ужасы, Крэйвен начал свою кинокарьеру в 1972 году с фильма «Последний дом слева», но первую славу ему принес хоррор «У холмов есть глаза», снятый пять лет спустя. Оба эти фильм впоследствии были пересняты еще при жизни режиссера.

Читати далі...