Новини фільмів про (1975)

27 серпня 2022,  19:33 | Новини фільмів

Дубльований трейлер драматичного горора «Риф: Монстр глибин» (в оригіналі він називається «The Reef: Stalked») повідомляє, що побачити його в українських кінотеатрах буде можливо восени, з 22 вересня.

Читати далі...
13 грудня 2019,  14:10 | Новини фільмів

Промо-кампанія сімейної пригоди «Дулітл» продовжує радувати нас веселими промо-роликами з участю Роберта Дауні мол., який у новому відео проводить акторські проби для тварин.

У фільмі «Дулітл» Дауні мол. втілює доктора Джона Дулітла, який володіє незвичайним даром розмовляти з усіма тваринами: від мишей до тигрів. Щоб знайти кращих тварин-акторів для подорожі в далекі краї, зірка «Месників» влаштував їм кастинг, де вони зіграли сценки з відомих фільмів «Щелепи», «Форсаж», «Нікчемний я», «Обличчя зі шрамом», «Ноттінг-Гілл», «Знайомство з Факерами» і «Парк Юрського періоду».

У попередньому промо-ролику фільму «Дулітл» Дауні мол. звертався до українських глядачів і згадував Ольгу, солов'їв і навіть борщ. У кіно з 9 січня.

23 січня 2018,  19:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася першим відео про зйомки фантастики Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися», де присутні фрагменти його культових фільмів «Парк Юрського періоду», «Щелепи», «Іншопланетянин», «Назад в майбутнє» та «Індіана Джонс».

Письменник Ернест Клайн, чий роман став основою кінокартини, згадує тут, як сильно на нього вплинули фільми Спілберга, без яких він можливо і не придумав би цю історію. А сам режисер називає «Першому гравцю приготуватися» «неймовірним поглядом в майбутнє і поглядом в минуле», оскільки в ньому ховається безліч відсилань до популярної культури 20 сторіччя.

Дивимося другий український трейлер «Першому гравцю приготуватися», де головні ролі виконують Тай Шерідан і Олівія Кук. У кіно з 29 березня.

17 червня 2017,  17:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда триллера «Синяя бездна» Мэнди Мур показывает, как можно укротить океанского монстра.

Читати далі...
22 грудня 2015,  13:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Создатели «Мира Юрского периода» поздравили команду «Звёздных войн: Пробуждение силы» с кассовыми рекордами премьерного уик-энда, наградив их медалью от Ти-Рекса.

Читати далі...