Новини про фільм (2020)

Рецензія на фільм «Таємничий сад»
Чарівне фентезі зі змістом для всієї родини
24 вересня 2020,  02:20 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Книга-бестселер британської письменниці Френсіс Годжсон Бернетт «Таємничий сад», опублікована в 1911 році, практично одразу стала класикою дитячої літератури, і з тих пір її екранізували вже багато разів, причому перший раз ще в 1919 році, але та перша версія, на жаль, була втрачена. Останньою і найвідомішою адаптацією роману став фільм 1993 року режисерки Агнешки Голланд, а в 21 столітті перенести історію про чарівний сад на великий екран для сучасного глядача вирішив продюсер франшиз «Гаррі Поттер» і «Паддінгтон» Девід Гейман. Так на світ з'явилося фентезі Марка Мандена «Таємничий сад».

Читати далі...
9 вересня 2020,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український тизер пригодницького фентезі «Таємничий сад», чия прем'єра неодноразово переносилася через пандемію коронавірусу, повідомляє, що ми нарешті зможемо побачити його на великому екрані з 24 вересня.

Читати далі...
2 березня 2020,  18:21 | Новини фільмів

Ви готові відправитися в казкову подорож до «Таємничого саду»? Тоді швидше дивіться новий український трейлер сімейного фентезі режисера Марка Мандена, заснованого на знаменитому романі Френсіс Годжсон Бернетт.

Нова фентезійна пригода від продюсера хітових франшиз «Гаррі Поттер» і «Паддінгтон» Девіда Геймана розповість про 10-річну дівчинку-сироту Мері Леннокс (Діксі Егерікс), яку після смерті батьків через спалах холери в Індії відправляють до суворого дядька Арчібальда Крейвена (лауреат премії «Оскар» Колін Ферт) в його похмурий маєток Місселтвейт, що розташовується в глибині Йоркширських боліт. Там вона заводить дружбу зі своїм хворим двоюрідним братом Коліном (Едан Гейхерст), і одного разу вони разом відправляються в чарівний сад, який Мері знаходить за високим муром недалеко від маєтку.

У фільмі Мандена також зіграє номінантка на премію «Оскар» Джулі Волтерс. Українська прем'єра фентезі «Таємничий сад» очікується 7 травня. В той же день в український прокат вийде спортивна драма з Беном Аффлеком «Поза грою».

18 лютого 2020,  17:17 | Новини фільмів

Кінокомпанія StudioCanal поділилася офіційним трейлером пригодницького фентезі «Таємничий сад», у створенні якого бере участь продюсер «Гаррі Поттера» і «Паддінгтона» Девід Гейман.

«Таємничий сад» буде новою екранізацією бестселера британської письменниці Френсіс Годжсон Бернетт, який слідує за пригодами дівчинки-сироти Мері Леннокс (Діксі Егерікс). Після смерті батьків її відправляють жити до суворого дядька Арчібальда Крейвена (лауреат премії «Оскар» Колін Ферт) в його похмурий маєток Місселтвейт у глибині Йоркширських боліт. Там вона заводить дружбу зі своїм хворим двоюрідним братом Коліном (Едан Гейхерст), і, щоб підняти йому настрій, вирішує показати йому чарівний сад, що ховається за високим муром.

Українська прем'єра фільму «Таємничий сад», де також з'явиться номінантка на премію «Оскар» Джулі Волтерс, очікується 7 травня.

14 жовтня 2019,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня нас порадували новими трейлерами діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» з Анджеліною Джолі, пригодницької картини «Дулітл» з Робертом Дауні мол., комедійного екшена «Зомбіленд: Подвійний постріл», піксарівського мультфільму «Уперед», бойовика «Ангели Чарлі» та нової пригоди з Двейном Джонсоном «Круїз по джунглях».

Читати далі...
10 жовтня 2019,  01:52 | Новини фільмів

Дивимося чарівний український тизер-трейлер британського сімейного фентезі «Таємничий сад», в якому зіграли лауреат премії «Оскар» Колін Ферт і номінантка на премію «Оскар» Джулі Волтерс.

Нова адаптація бестселера Френсіс Годжсон Бернетт, над якою працює продюсер «Гаррі Поттера» і «Паддінгтона» Девід Гейман, покаже захоплюючі пригоди дівчинки-сироти Мері Леннокс (Діксі Егерікс), яка після смерті батьків відправляється до свого суворого дядька Арчібальда Крейвена (Ферт) в його віддалений і похмурий маєток Місселтвейт в глибині Йоркширських боліт. І одного разу ця допитлива дівчинка знаходить на його території таємний прохід, за яким ховається чарівний сад.

Точна дата української прем'єри фільму «Таємничий сад», який зняв режисер Марк Манден, поки не повідомляється, але вона відбудеться навесні 2020 року.

23 вересня 2019,  01:18 | Новини фільмів

Продюсер популярних казкових франшиз «Гаррі Поттер» та «Паддінгтон» Девід Гейман готує нову екранізацію знаменитого бестселера Френсіс Годжсон Бернетт «Таємничий сад», чий тизер-трейлер дивіться нижче.

Фентезі «Таємничий сад» («The Secret Garden») розповість історію 10-річної дівчинки Мері Леннокс (Діксі Егерікс), яка народилася в Індії у багатих британських батьків. Коли вони помирають від хвороби, її відправляють назад до Англії до дядька Арчібальда Крейвена (Колін Ферт) в його віддалений маєток, що розташувався в глибині Йоркширських боліт. Там Мері починає розкривати багато сімейних таємниць, особливо після зустрічі зі своїм хворим двоюрідним братом Коліном (Едан Гейхерст), якого замикають в одному крилі будинку. Разом ці дві поранені дитини зцілюють одне одного, знаходячи дивовижний секретний сад, загублений на території маєтку Міссельтвейт.

Світова прем'єра сімейної пригоди «Таємничий сад», де також зіграє Джулі Волтерс (вона ж місіс Візлі з Поттеріани), відбудеться у квітні 2020 року.