Новини фільмів про (2008)

17 квітня 2024,  18:54 | Новини фільмів

Ви, мабуть, найкраще знаєте британського актора Дева Пателя за головною роллю в оскароносній драмі Денні Бойла «Мільйонер з нетрів», проте цього місяця він збирається шокувати вас, втіливши небезпечного антигероя у своєму вибуховому режисерському дебюті «Манкімен» («Monkey Man»).

Читати далі...
14 лютого 2020,  17:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора кінокомпанія Searchlight Pictures поділилася другим трейлером своєї очікуваної адаптації класичного роману Чарльза Діккенса «Історія Девіда Копперфілда», яку зняв номінант на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі.

Читати далі...
17 січня 2020,  19:06 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Дев Патель, якого ви можете знати завдяки фільму «Мільйонер з нетрів», відправляється у вікторіанську Англію в українському трейлері драматичної комедії «Історія Девіда Копперфілда».

Новий фільм від режисера Армандо Іаннуччі, на чиєму рахунку також є номінація на «Оскар», буде веселою адаптацією класичного роману британського письменника Чарльза Діккенса. Його головним героєм виступає Девід Копперфілд (Патель), хлопець з добрим серцем, якого оточують доброта і злість, бідність і багатство, поки він подорожує по життю й зустрічає на своєму шляху безліч чудових персонажів (Г'ю Лорі, Тільда Свінтон, Гвендолін Крісті, Пітер Капальді, Бенедикт Вонг і Бен Вішоу).

Точна дата української прем'єри «Історії Девіда Копперфілда» поки не повідомляється, тому стежте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

10 січня 2019,  23:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка оскароносного фільму «Мільйонер з нетрів» Дев Патель очолює каст драматичного трилера «Готель Мумбаї», заснованого на реальних подіях.

Події картини «Готель Мумбаї» будуть розвиватися у 2008 році в престижному готелі «Тадж», який розташований в одному з найбільших індійських міст Мумбаї. Раптом на готель нападає загін озброєних до зубів терористів, але відомий шеф-кухар Хемант Оберой (Анупам Кхер) та офіціант Аржун (Дев Патель) відмовляються залишати гостей напризволяще і вирішують ризикнути своїми життями, щоб врятувати інших. І поки весь світ спостерігає за готелем, пара молодих батьків (Армі Гаммер та Назанін Боніаді) змушена піти на немислимі жертви, щоб захистити свою новонароджену дитину.

Також в цій історії знявся зірка Поттеріани Джейсон Айзекс.

У світовий прокат фільм «Готель Мумбаї», який стане повнометражним режисерським дебютом Ентоні Мараса, вийде у березні. Поки невідомо, чи покажуть його в українських кінотеатрах.