Новини фільмів про (2019)

26 серпня 2020,  01:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У вівторок в мережі з'явився офіційний трейлер драматичної стрічки «Амоніт», головні ролі в якій виконують лауреатка премії «Оскар» Кейт Вінслет і номінантка на премію «Оскар» Сірша Ронан.

Читати далі...
4 травня 2020,  19:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фан-арт супергеройського фільму «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля» показує актрису Емму Вотсон, яку ви напевно знаєте завдяки ролі Герміони Грейнджер у фільмах про Гаррі Поттера, в образі нової чарівниці всесвіту MCU.

Читати далі...
29 березня 2020,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі полюбили бога хитрощів Локі завдяки тонкій грі харизматичного Тома Гіддлстона, але що, якщо в майбутньому цей образ примірить на себе молодший актор? Наприклад, зірка оскароносних фільмів «Клич мене своїм ім'ям» і «Маленькі жінки» Тімоті Шаламе.

Читати далі...
6 грудня 2019,  17:56 | Новини фільмів

Сірша Ронан може нарешті отримати в наступному році «Оскар», і новий фрагмент драматичного фільму «Маленькі жінки» показує, за що саме. Дивитися обов'язково.

Читати далі...
3 грудня 2019,  00:09 | Новини фільмів

Представляємо новий дубльований фрагмент очікуваної драматичної стрічки «Маленькі жінки», в якому Флоренс П'ю пояснює Тімоті Шаламе, чому розглядає шлюб як комерційну пропозицію.

У фільмі Грети Гервіг, який є адаптацією знаменитого роману письменниці Луїзи Мей Олкотт, П'ю втілює одну з невгамовних сестер Марч на ім'я Емі. У цьому відео вона розкриває герою Шаламе, якого звуть Лорі, що для неї шлюб з багатим чоловіком є єдиним способом уникнути бідності, оскільки їй, як жінці, не належить мати роботу, і вона змушена фінансово залежати від чоловіка. Романтик Лорі каже, що в цьому немає нічого такого, якщо вона кохає цього багатого чоловіка, на що Емі відповідає, що вважає, що ми самі обираємо своє кохання і що їй потрібно піклуватися про себе і свою сім'ю.

Минулого тижня прибув новий трейлер фільму «Маленькі жінки», який показує більше моментів з Меріл Стріп. У кіно з 30 січня.

27 листопада 2019,  17:41 | Новини фільмів

Студія Sony поділилася другим трейлером своєї очікуваної адаптації роману письменниці Луїзи Мей Олкотт «Маленькі жінки», яку зняла режисер номінованого на «Оскар» фільму «Леді Бьорд» Грета Гервіг.

Драма «Маленькі жінки» розвивається у другій половині 19 століття і розповість про чотирьох невгамовних сестер Марч: Джо (Сірша Ронан), Мег (Емма Вотсон), Емі (Флоренс П'ю) та Бет (Елія Сканлен), у кожної з яких є свій талант і своя мрія. Лора Дерн грає їхню матір, а Меріл Стріп втілює їхню тітоньку, яка може здатися на перший погляд занадто суворою, але насправді дуже любить своїх племінниць-бунтарок.

Дивіться також перший фрагмент фільму «Маленькі жінки», в якому Сірша Ронан танцює з Тімоті Шаламе. У кіно з 30 січня 2020 року.

16 листопада 2019,  00:38 | Новини фільмів

Очікуваний військовий екшен Сема Мендеса «1917» за участі Бенедикта Камбербетча і Коліна Ферта отримав офіційний український трейлер, який своєю темою і атмосферою нагадує «Дюнкерк» Крістофера Нолана.

Нова кінострічка від режисера знаменитого шпигунського бойовика «Скайфол» розповість про двох молодих британських солдатів Шофілда (Джордж МакКей з «Капітана Фантастика») та Блейка (Дін-Чарльз Чепмен із «Гри престолів»), яким їхній командир під час Першої світової війни доручив небезпечну і дуже відповідальну місію. Хлопці повинні боротися з часом і перетнути ворожу територію, щоб доставити повідомлення про майбутній напад, в ході якого можуть загинути багато солдатів, включаючи брата Блейка.

Українська прем'єра фільму «1917» відбудеться 30 січня 2020 року. Компанію йому в прокаті складуть драма Грети Гервіг «Маленькі жінки» та кримінальна картина Гая Річі «Джентльмени».

6 листопада 2019,  15:27 | Новини фільмів

Тімоті Шаламе запрошує Сіршу Ронан на танець в дебютному фрагменті драматичної кінострічки «Маленькі жінки», яким вчора поділилася студія Sony Pictures.

Нова екранізація знаменитого роману письменниці Луїзи Мей Олкотт, режисером якої виступає Грета Гервіг, розповідає про чотирьох молодих і веселих сестер Марч. Джо Марч (Ронан) є найбільшою бунтаркою з них, і коли Теодор «Лорі» Лоуренс (Шаламе) запрошує її на танець, вона чесно зізнається йому, що її сестра Мег (Емма Вотсон) заборонила їй підніматися з дивана, оскільки вона припекла свою сукню. Але це не зупиняє пару, і вони йдуть весело танцювати навколо будинку.

Дивіться також український трейлер фільму «Маленькі жінки», який вийде на великі екрани 30 січня 2020 року.

13 серпня 2019,  23:49 | Новини фільмів

Презентуємо офіційний український трейлер очікуваної драми Грети Гервіг «Маленькі жінки», в якій зіграли Сірша Ронан, Емма Вотсон, Тімоті Шаламе, Флоренс П'ю, Елайза Сканлен, Лора Дерн і сама Меріл Стріп.

Читати далі...
8 січня 2019,  20:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Луї Гаррель опиняється в любовному трикутнику з Летицією Кастою та Лілі-Роуз Депп в трейлері французької мелодрами «Чесна людина».

Картина «Чесна людина», друга повнометражна режисерська робота Гарреля після фільму «Друзі», є дивною, але романтичною історією, яка слідує за любовними пригодами нерішучого тридцятирічного Абеля (Гаррель). Він зустрічається з маніпулятивною вдовою Маріанною (Каста), як раптом в його життя повертається вперта молода дівчина Ів (Депп).

Кілька років тому Гаррель і Депп знялися разом у фентезійній драмі «Планетаріум».

У кінці року на екрани вийде нова адаптація роману Луїзи Мей Олкотт «Маленькі жінки», де Гаррель зіграє разом з Меріл Стріп, Еммою Вотсон і Сіршею Ронан.