Новини про фільм (2018)

25 квітня 2019,  12:50 | Оновлення

Поспішаємо поділитися українським трейлером музичної драми «За мрією», в якій Ель Фаннінг прагне до перемоги у пісенному конкурсі. Фільм стане режисерським дебютом актора Макса Мінгелли, відомого за серіалом «Оповiдь служницi».

У центрі сюжету — історія героїні Вайолет. Вона працює офіціанткою в місцевому кафе і живе з матір'ю. Під час прибирання після важкого дня дівчина мріє про кар'єру на сцені і будні суперзірки. Вайолет отримує шанс змінити свою життя — виступити на музичному шоу, де вона зможе проявити себе і продемонструвати свій талант. Але чим ближче виступ, тим складніше стає героїні подолати страх сцени.

Прем'єра фільму «За мрією» в українських кінотеатрах очікується 20 червня.

25 лютого 2019,  02:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер музичної драми «За мрією» представляє нову пісню у виконанні Ель Фаннінг, яку написала шведська співачка Robyn.

«За мрією» («Teen Spirit») розповість сучасну казку про Попелюшку, якою стане дівчина з маленького містечка на ім'я Вайолет (Фаннінг). Вона мріє стати відомою співачкою, тому за допомогою несподіваного наставника вирішує взяти участь у місцевому пісенному конкурсі, який виявиться випробуванням для її чесності, таланту і амбіцій.

У світовий прокат драма «За мрією», над якою працював продюсер оскароносного мюзиклу «Ла-Ла Ленд» Фред Бергер, вийде у квітні.

30 грудня 2018,  22:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній тиждень 2018 року вийшли нові трейлери фентезі «Майбутній король», української комедії «Продюсер» та очікуваного горора «Ми», а також нові ТБ-ролики супергеройських екшенів «Капітан Марвел» і «Шазам!», супергеройського трилера «Скло» та історичної драми «Марія – королева Шотландії».

Читати далі...
28 грудня 2018,  15:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ель Фаннінг грає починаючу співачку в музичній інді-драмі «За мрією», у створенні якої брали участь продюсер мюзиклу «Ла-Ла Ленд» Фред Бергер і продюсер «Артиста» Адріан Політовскі.

Картина «За мрією» («Teen Spirit») буде інтуїтивною і стильною історією, натхненною казкою про Попелюшку. Її головна героїня Вайолет (Фаннінг) є скромною дівчиною-підлітком, яка мріє втекти зі свого маленького містечка та слідувати за своєю мрією стати співачкою. За допомогою несподіваного наставника вона бере участь у місцевому пісенному конкурсі, який стане випробуванням для її чесності, таланту та амбіцій.

Прем'єра фільму Макса Мінгелли відбулася у вересні на кінофестивалі в Торонто. У світовий прокат він вийде у квітні 2019 року.