Новини про фільм (2000)

25 травня 2023,  20:30 | Новини фільмів

Лауреатка премії «Оскар» Голлі Беррі поділилася новою фотографією, де вона пофарбувала волосся у сріблястий колір, тож тепер шанувальники думають, що вона збирається знову втілити супергероїню Шторм у супергеройському екшені «Дедпул 3».

Читати далі...
12 жовтня 2022,  20:42 | Новини фільмів

На честь дня народження легендарного австралійського актора Г'ю Джекмана, якому сьогодні виповнюється 54 роки, популярний сайт про кіно IMDb поділився десяткою його найкращих фільмів, які підкорили серця глядачів.

Читати далі...
19 грудня 2020,  21:35 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Сер Іен МакКеллен, відомий завдяки ролі чарівника Гендальфа в хітових трилогіях «Володар перснів» та «Хоббіт», став одним з перших акторів, які отримали вакцину від COVID-19, і поділився своїми радісними емоціями з цього приводу в свіжому інтерв'ю.

Читати далі...
3 липня 2020,  19:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівуд двічі намагався екранізувати історію Темного фенікса на великому екрані, але обидві спроби завершилися невдачею. І в надії на те, що їм все вдасться з третього разу, шанувальники коміксів Marvel пропонують на роль нової Джин Грей актрису Дженніфер Гарнер.

Читати далі...
23 квітня 2020,  21:43 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Люди Ікс» Г'ю Джекман вирішив перетворити новий випуск «Нічного шоу з Джиммі Феллоном» на кулінарний майстер-клас і приготувати разом з ведучим святковий хліб хала.

Читати далі...
27 лютого 2020,  18:00 | Новини фільмів

Зірка хітових серіалів «Надприродне» та «Ходячі мерці» Джеффрі Дін Морган ловить серійного вбивцю в дубльованому трейлері фільму «Убивства з листівками», який не рекомендується до перегляду людям зі слабкими нервами і слабким шлунком.

Детективний трилер Даніса Тановича буде екранізацією роману Лізи Марклунд і Джеймса Паттерсона й розповість про детектива з Нью-Йорка Джека Кенона (Морган), чию доньку вбили під час її медового місяця в Лондоні. Після схожі вбивства трапляються в інших містах Європи, і Джек відправляється туди, щоб вистежити маніяка. У розслідуванні йому допомагає скандинавська журналістка Дессі (зірка серіалу «Гарна боротьба» Каш Джамбо).

Дружину головного героя зіграє зірка франшизи «Люди Ікс» Фамке Янссен. В український прокат трилер «Убивства з листівками» вийде 19 березня.

17 лютого 2020,  00:13 | Новини фільмів

Соник здається однією з найбільш позитивних істот, з якими ви коли-небудь можете зіткнутися, але і у нього бувають погані дні, повні відчаю, як показує новий фрагмент пригодницької комедії «Їжак Сонік».

Читати далі...
12 листопада 2019,  15:39 | Новини фільмів

Перший трейлер пригодницького фільму для всієї родини «Їжак Сонік» глядачі розкритикували в пух і прах, тому студія Paramount Pictures змінила дизайн головного героя, який ви можете побачити у новому українському трейлері нижче.

Фільм режисера Джеффа Фаулера буде повнометражною адаптацією пригод знаменитого швидкісного їжака Соніка (володар премії «Еммі» Бен Шварц) з відеоігор японської компанії Sega. Щоб врятувати свій світ, він подорожує крізь портал і потрапляє на нашу планету, де заводить дружбу з Томом Вачовські (зірка «Людей Ікс» Джеймс Марсден). Разом їм належить битися з підступним злим генієм доктором Роботніком (володар 2 премії «Золотий глобус» Джим Керрі) і врятувати обидва світи.

Наприкінці трейлер підтверджує, що «Їжак Сонік» примчить в українські кінотеатри 13 лютого 2020 року. Ну як вам новий Сонік?

17 липня 2019,  03:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер антигеройського екшену «Дедпул 2» Девід Літч готовий взятися за третю пригоду дуже балакучого і швидко регенеруючого найманця Вейда Вілсона.

Читати далі...
5 липня 2019,  19:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапили два нових концепт-арти альтернативного фіналу супергеройського екшену Саймона Кінберга «Люди Ікс: Темний фенікс», який показує головну героїню в космосі.

Читати далі...
1 червня 2019,  02:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий офіційний ТБ-ролик супергеройського бойовика «Люди Ікс: Темний фенікс» показує на прикладі Джин Грей, що те, що тебе не вбиває, робить тебе сильнішою.

У фінальній главі популярної франшизи «Люди Ікс», яка стартувала у 2000 році, команда Професора Ікс (Джеймс МакЕвой) вирушає у відкритий космос, де Джин Грей (Софі Тернер) стикається з могутньою енергією і поглинає її. Містік (Дженніфер Лоуренс) зазначає у ТБ-ролику, що Джин повинна була загинути від такого удару, але Генк (Ніколас Голт) каже, що її сили дуже сильно зросли. Це лякає і одночасно подобається Джин, яка починає використовувати свої нові сили, щоб руйнувати усе навколо. Тим часом Магніто (Майкл Фассбендер) вирішує, що вона повинна померти.

Дивіться також другий фрагмент фільму «Люди Ікс: Темний фенікс», в якому Джин Грей знищує вертольоти. У кіно з 6 червня.

24 травня 2019,  14:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До того як Патрік Стюарт прославився на весь світ завдяки ролі Професора Ікс у франшизі «Люди Ікс», він був відомий як капітан Жан-Люк Пікар з серіалу «Зоряний шлях: Наступне покоління»

В багатосерійній науково-фантастичній драмі «Зоряний шлях: Пікард» Стюарт повернеться в образі старого Пікара, адмірала у відставці і колишнього капітана зорельотів USS Enterprise-D та USS Enterprise-E. Тизер розкриває, що пройшло 15 років після останньої рятувальної місії Пікара, натякаючи на події фільму «Зоряний шлях: Відплата», і показує, що на пенсії Пікар заснував виноградник і займається виробництвом вина. Але чому він залишив Зоряний флот?

Прем'єра серіалу «Зоряний шлях: Пікард» відбудеться наприкінці 2019 року, і його дебютний сезон складатиметься з 10 серій.

У березні Стюарта можна було побачити в кіно в фентезі «Майбутній король», де він втілив легендарного чарівника Мерліна.

22 травня 2019,  00:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний фрагмент супергеройського екшену «Люди Ікс: Темний фенікс» показує возз'єднання двох легендарних мутантів Професора Ікс та Магніто, яких втілюють Джеймс МакЕвой і Майкл Фассбендер.

У фінальній главі франшизи «Люди Ікс» Джин Грей (Софі Тернер) втрачає контроль над своїми силами і переходить на темну сторону. Фрагмент показує, що поки Професор Ікс (Джеймс МакЕвой) разом зі своїми учнями Циклопом (Тай Шерідан), Шторм (Александра Шипп) і Нічним змієм (Коді Сміт-МакФі) хочуть врятувати свою подругу, Магніто (Майкл Фассбендер) вирішує, що дівчину треба вбити, і Звір (Ніколас Голт) повністю його підтримує.

Дивіться також ретроспективний трейлер фільму «Люди Ікс: Темний фенікс», який згадує Росомаху у виконанні Г'ю Джекмана. У кіно з 6 червня.

14 травня 2019,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь дня Людей Ікс, який пройшов 13 травня, в мережі з'явився епічний ретроспективний трейлер фінального фільму франшизи «Люди Ікс: Темний фенікс», який згадує її попередні частини й минулих персонажів.

Читати далі...
27 квітня 2019,  01:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст науково-фантастичного екшену «Люди Ікс: Темний фенікс» в особі акторів Софі Тернер, Джессіки Честейн та Майкла Фассбендера відкрив у четвер прес-тур фільму поряд з Ейфелевою вежею.

Читати далі...