Новини фільмів про (2019)

13 серпня 2019,  17:06 | Новини фільмів

Володарка премії «Оскар» Кейт Бланшетт посміхається на першому кадрі біографічного міні-серіалу «Місіс Америка», де вона виконає головну роль.

Читати далі...
30 травня 2019,  21:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий український трейлер пригодницької комедії Річарда Лінклейтера «Де ти поділася, Бернадетт?», в якій разом з Кейт Бланшетт зіграють Крістен Віг, Біллі Крудап, Лоренс Фішберн та Джуді Грір.

Читати далі...
27 травня 2019,  19:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційні українські трейлери науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум» і нового фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», фінальний трейлер мультфільму «Історія іграшок 4» та нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» і науково-фантастичного бойовика «Люди в чорному: Інтернешнл».

Читати далі...
26 травня 2019,  22:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Annapurna Pictures представила розширений трейлер своєї надихаючої драматичної комедії «Де ти поділася, Бернадетт?», головну роль в якій виконує лауреатка премії «Оскар» Кейт Бланшетт.

Фільм «Де ти поділася, Бернадетт?», заснований на бестселері Марії Семпл, розповість історію Бернадетт Фокс (Кейт Бланшетт), люблячої матері і дружини, яка бажає повернутися до роботи архітектора через двадцять років, що вона присвятила родині. Для цього Бернадетт здійснює стрибок віри і відправляється в епічну пригоду в Антарктиду, де береться за здійснення нового проекту, в ході якого перезапустить своє життя і знову віднайде себе.

На великі екрани нова картина режисера оскароносної драми «Юність» Річарда Лінклейтера вийде у серпні. З нетерпінням очікуємо оголошення дати її української прем'єри.