Новини фільмів про (2019)

25 грудня 2019,  18:36 | Новини фільмів

Вийшов український трейлер біографічного трилера Бенедикта Ендрюса «Проти всіх ворогів», в якому зірка екшену «Ангели Чарлі» Крістен Стюарт втілює легендарну актрису Джин Сіберг.

В кінці 60-х років зірка французької «нової хвилі» Джин Сіберг на піку своєї кар'єри почала виступати за права афроамериканців і корінних народів США. Тоді ж ФБР розвернуло проти неї розвідувальну операцію: систему стежень та гучних провокацій. У цій мережі шпигунства молодий агент, якого таємно приставили до Сіберг, стає одним з головних героїв її історії.

Компанію Стюарт тут складають актори Ентоні Макі, Джек О'Коннелл, Маргарет Квеллі і Зазі Бітц. Авторами сценарію виступають Джо Шрепнел і Анна Вотерхаус. В український прокат фільм «Проти всіх ворогів» вийде наприкінці зими, 27 лютого.

16 листопада 2019,  16:44 | Новини фільмів

Вийшов перший трейлер біографічного трилера Бенедикта Ендрюса «Проти всіх ворогів», головну роль у якому виконує зірка «Ангелів Чарлі» Крістен Стюарт.

Фільм «Проти всіх ворогів» («На зло ворогам») розповість про легендарну американську актрису Джин Сіберг (Стюарт), яка вплутується в бурхливий рух за громадянські права наприкінці 1960-х років у Лос-Анджелесі, після чого нею починає активно цікавитися ФБР. До неї приставляють молодого і амбітного агента Джека Соломона (Джек О'Коннелл), чиє цілодобове стеження поступово зводить актрису з розуму.

У трилері Ендрюса також зіграють актори Ентоні МакіМесники: Війна нескінченності», «Перший месник: Протистояння») та Зазі БітцДедпул 2», «Джокер»). У світовий прокат він вийде у грудні.

5 серпня 2019,  00:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив перший кадр біографічної драми «Проти всіх ворогів», де Крістен Стюарт втілить легендарну американську актрису Джин Сіберг.

Читати далі...