Новини фільмів про (2001)

19 серпня 2023,  02:17 | Новини фільмів

Готові до наступного розділу франшизи «Діти шпигунів»? Цього року на платформі Netflix вийде новий сімейний екшен «Діти шпигунів: Армагеддон», який зняв творець цієї популярної франшизи Роберт Родрігес.

Читати далі...
4 грудня 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шаркбой і Лава повертаються! На честь п'ятниці Netflix опублікував в мережі офіційний трейлер супергеройського екшену «Ми можемо бути героями», який зняв режисер культової франшизи «Діти шпигунів» та фільму «Пригоди Шаркбоя і Лави» Роберт Родрігес.

Читати далі...
20 листопада 2020,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер культової пригодницької франшизи «Діти шпигунів» Роберт Родрігес вирішив зняти продовження свого фільму «Пригоди Шаркбоя і Лави», яке отримало назву «Ми можемо бути героями» і зібрало зірковий акторський склад.

Читати далі...
30 березня 2019,  01:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Браковані іграшки борються за своє право дарувати людям радість у фінальному трейлері музично-комедійного мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером», який зняв режисер відомих анімаційних картин «Спірит: Душа прерій» і «Шрек 2» Келлі Есбері.

Анімація «UglyDolls. Ляльки з характером», продюсером якої є творець франшизи «Діти шпигунів» Роберт Родрігес, відправляє глядача в місто Аглівілль, де живуть безжурна Моксі (Келлі Кларксон) та її дивакуваті друзі. Вони є бракованими іграшками і одного разу вирішують дізнатися, що лежить за межами їхнього містечка. Різнокольорові герої потрапляють до містечка Досконалість, де всі іграшки є ідеальними, і намагаються довести їм, що вони теж можуть робити людей щасливими, адже важливіше те, що знаходиться всередині, а не те, як вони виглядають.

Дивіться також офіційний український трейлер мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером». У кіно з 22 серпня.