Новини про фільм (2004)

29 січня 2021,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У науково-фантастичному екшені «Мисливець на монстрів», екранізації популярної відеогри від Capcom, актор Рон Перлман втілює героя на ім'я Адмірал. І в цьому образі його впізнати так само складно, як і в фільмах про Хеллбоя.

Читати далі...
1 березня 2019,  00:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за новим трейлером фантастичного екшену «Темний фенікс» на цьому тижні нас порадують ще одним трейлером фільму про вогняного супергероя «Хеллбой».

Перезапуск франшизи «Хеллбой» буде новою адаптацією графічних романів Майка Міньоли про героя з Пекла, який захищає наш світ від потойбічних ворогів. Цього разу він зіткнеться з кривавою королевою Німуе (зірка «Оселі зла» Мілла Йовович), яка прийшла, щоб знищити всіх і вся.

Замість Рона Перлмана роль Хеллбоя тепер виконує зірка хітового серіалу «Дуже дивні справи» Девід Гарбор.

Українські глядачі зможуть побачити нового «Хеллбоя» на великому екрані з 11 квітня.

6 січня 2018,  20:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка романтичного фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води» показує, як створювався складний грим його головного героя.

«Форма води» є незвичайною історією кохання німої прибиральниці секретної урядової лабораторії Елізи (Саллі Хокінс) та Людини-амфібії (Даг Джонс), яку тримають в цій лабораторії для дослідів. Щоб перетворити Джонса на його персонажа, команда фільму щодня витрачала по три години, але він каже, що це дрібниці, порівняно з іншими його героями з картин дель Торо: «Хеллбой» і «Хеллбой 2».

Дивимося український трейлер «Форма води». Фільм номінований на 7 «Золотих глобусів» і вийде в прокат 18 січня.

15 вересня 2017,  16:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий трейлер фентезійної мелодрами «Форма води», яку зняв творець «Лабіринту Фавна» і «Хеллбоя» Гільєрмо дель Торо. Ця історія про глухоніму жінку Елізу (Саллі Хокінс), яка працює у часи Холодної війни в надсекретній урядовій лабораторії. Одного разу туди привозять незвичайний «об'єкт дослідження» (Даг Джонс), і зустріч з ним кардинально змінює її життя. Еліза задумує звільнити його з полону, але керівник лабораторії (Майкл Шеннон) починає її підозрювати.

Через схожість істоти з «Форми води» з Ейбом з «Хеллбоя», якого також зіграв Джонс, вже з'явилася теорія, що це якийсь секретний приквел. Чи це правда, дізнаємося в лютому 2018 року.