Новини фільмів про (1982)

25 травня 2020,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єра супергеройського екшену «Самаритянин», де зірка «Рембо» Сільвестр Сталлоне втілить старіючого супергероя, була перенесена на наступний рік у зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу.

Читати далі...
7 квітня 2020,  18:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix опублікувала декілька годин тому очікуваний трейлер екшен-трилера Сема Гаргрейва «Евакуація», головну роль в якому виконує зірка блокбастера «Месники: Завершення» Кріс Гемсворт.

Читати далі...
30 серпня 2019,  17:26 | Новини фільмів

Ветеран Джон Рембо, якого грає легендарний Сільвестр Сталлоне, готується до своєї фінальної битви у другому трейлері гостросюжетного бойовика «Рембо: Остання кров».

Фільм режисера Адріана Грюнберга, сценарій до якого писав Сталлоне, буде п'ятою і заключною главою саги про відважного ветерана В'єтнамської війни Джона Рембо. Рембо повертається на своє рідне ранчо і, як показує трейлер, дуже щасливий познайомитися зі своєю онукою. Здається, що він нарешті знайшов спокій, який так довго шукав, але коли дівчина потрапляє до рук мексиканського картелю, Рембо знову ступає на стежку війни.

Українські глядачі зможуть побачити останнього «Рембо» з 19 вересня.

29 червня 2019,  23:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов вибуховий ТБ-ролик гостросюжетного бойовика «Рембо: Остання кров», де легендарний герой Сільвестра Сталлоне зіткнеться зі своїм минулим.

«Рембо: Остання кров» буде фінальним фільмом франшизи про ветерана Джона Рембо (Сталлоне), який вперше з'явився на екрані у 1982 році. Наприкінці «Рембо 4» він нарешті повернувся додому на своє фамільне ранчо, але незабаром знову повинен взяти в руки зброю і застосувати свої смертоносні навички, щоб допомогти знайомій, чия онука пропала в Мексиці.

Дивіться також український трейлер «Рембо: Остання кров». У кіно з 19 вересня.

30 травня 2019,  18:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний Джон Рембо стикається зі своїм минулим в першому трейлері драматичного бойовика «Рембо 5: Остання кров», в якому грає пісня «Old Town Road».

Майже через 40 років після того, як він пролив першу кров, Сільвестр Сталлоне востаннє втілить одного з найвеличніших героїв жанру бойовик Джона Рембо. У п'ятому та фінальному фільмі Рембо повинен поглянути в обличчя своєму минулому і знову застосувати свої безжальні бойові навички, щоб помститися своїм ворогам.

В український прокат бойовик режисера Адріана Грюнберга вийде у вересні.

30 березня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коллекция из 12 ретро-постеров фантастики «Первому игроку приготовиться» вызовет у вас еще больше ностальгии по культовым картинам 80-х и 90-х годов.

Читати далі...