Новини серіалів про (1993)

11 листопада 2019,  16:58 | Новини серіалів

Зірка фільмів «Парк Юрського періоду» і «Тор: Рагнарок» Джефф Голдблюм відправляється пізнавати світ в трейлері документального серіалу «Світ по Голдблюму».

У своєму серіалі Голдблюм відсуває завісу над об'єктами нашого життя, про які, як ми вважаємо, ми знаємо все, відкриваючи світ дивовижних зв'язків, захоплюючої науки і цілого ряду великих ідей. Наприклад, в перших серіях актор буде розслідувати мультимільярдну індустрію кросівок і розповість про... морозиво.

Прем'єра серіалу «Світ по Голдблюму» відбудеться 12 листопада на Disney+.

5 жовтня 2019,  21:42 | Новини серіалів

Канал The CW показав ексклюзивний фрагмент прем'єри 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», де Кара потрапляє до Парку Юрського періоду.

Фрагмент показує, як тиранозавр рекс влаштовує в місті погром, і Супергьорл (Мелісса Бенойст) намагається його заспокоїти за допомогою кулаків і охолоджуючого дихання, але все дарма. На місце події прибуває Дж'онн (Девід Гервуд), але і йому викопна тварина виявляється не по зубах, після чого динозавр зникає, перетворюється на невеликий літальний апарат і залишає супергероїв з їхньою поразкою.

Серія називається «Event Horizon» («Горизонт подій») і прибуде на екрани 7 жовтня за українським часом. В ній Супергьорл отримає новий суперкостюм зі штанами замість спідниці.