Оновлення (1995)

29 листопада 2017,  15:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо розширений український ТБ-ролик пригодницько-фентезійного екшену «Джуманджі: Поклик джунглів», до чиєї прем'єри залишилося менше місяця.

У продовженні культової картини «Джуманджі» нас відправлять в світ легендарної гри разом з чотирма аватарами старшокласників, які в одну мить опиняються посеред джунглів, де на них чекають захоплюючі, але небезпечні пригоди. Аватарів втілюють Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Джек Блек та Кевін Харт, а в світі гри «Джуманджі» вони зустрінуть Ніка Джонаса.

Дивимося, як Джек Блек вітає українців в промо-ролику «Джуманджі: Поклик джунглів». У кіно з 21 грудня.

31 жовтня 2017,  01:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures представила першу фічуретку пригодницько-фентезійного екшену «Джуманджі: Поклик джунглів», в якій Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Джек Блек і Кевін Харт коротко розповідають про свою спільну роботу.

Скала каже тут про свою величезну любов до оригінального фільму «Джуманджі» й до Робіна Вільямса і про те, що вони намагалися передати в продовженні дух оригіналу. На цей раз підступна гра постає в модернізованому вигляді, а не в настільному, оскільки «гра завжди знаходить спосіб, щоб у неї зіграли», і тепер четверо старшокласників засмоктує в її світ, де вони постають у вигляді аватарів. Акторам дуже сподобалося зніматися в цій історії: Джонсон називає свого героя «самим чудовим, самим крутим і самим надираючим зад персонажем», якого він коли-небудь втілював, а Гіллан в захваті від кількості екшену, що робить її на екрані «дійсно крутою».

Дивимося другий український трейлер «Джуманджі: Поклик джунглів». У кіно з 21 грудня.

29 червня 2017,  18:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув перший трейлер пригодницького фентезі «Джуманджі», яке є продовженням фільму 1995 року з Робіном Вільямсом. У ньому Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Джек Блек і Кевін Харт втілюють аватарів, яких четверо покараних старшокласників вибрали собі в старій відеогрі, знайденій у підвалі. Їм доведеться звикнути до нових образів і відкрити свої суперсили, щоб знайти вихід з цього небезпечного світу.

В українські кінотеатри фільм, де також зіграв Нік Джонас, прибуде 28 грудня. Чекаємо на дубльований трейлер.