Новини про фільм (2018)

15 квітня 2019,  19:47 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Милі ошуканки» Шей Мітчелл отримала нову роль на малому екрані. Вона зіграє одну з основних героїнь в американському ситкомі «Dollface» («Лялечка»).

Читати далі...
3 грудня 2018,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures представила моторошний фрагмент свого нового горора «Кадавер», головну роль у якому виконує зірка серіалу «Милі ошуканки» Шей Мітчелл.

«Кадавер», також відомий як «Одержимість Ханни Грейс», розповість про молоду жінку на ім'я Меган Рід (Мітчелл), яка заступає на нічне чергування в місцевий морг, куди привозять тіло дівчини, яка загинула під час екзорцизму. У морзі починають відбуватися моторошні речі, і Меган виявляється замкненою в лабіринті його коридорів, де її переслідують жахливі видіння. Вона починає підозрювати, що труп одержимий нещадною демонічною силою.

Дивіться український трейлер фільму «Кадавер». У кіно з 6 грудня.

10 листопада 2018,  17:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Милі ошуканки» Шей Мітчелл порадувала своїх читачів в Instagram новою осінньою фотосесією, в якій вона продемонструвала не тільки свої довгі ноги, а й почуття гумору.

Читати далі...
22 жовтня 2018,  17:44 | Оновлення

Друзі, дивимося український трейлер фільму жахів «Кадавер» з Шей Мітчелл у головній ролі.

Після низки невдач на службі та лікування від наркозалежності жінка-полісмен (Шей Мітчелл) заступає на патрулювання місцевого моргу. Якось уночі під дверима будівлі з’являється понівечене тіло молодої дівчини. У темних підземних коридорах, безжальне потойбічне зло, яке оселилося у тілі, виходить на пошуки нових жертв.

Українська прем'єра фільму «Кадавер» відбудеться 6 грудня.