Новини про фільм (2018)

11 серпня 2019,  16:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився міжнародний трейлер горор-комедії «Зомбіленд: Подвійний постріл», який дозволяє познайомитися ближче з новою героїнею у втіленні зірки фільмів «Матриця часу» і «Річард говорить „Прощавай“» Зої Дойч.

Сиквел культового фільму «Вітаємо у Зомбіленді» поверне на екрани бравую четвірку у втіленні Вуді Гаррельсона, Джессі Айзенберга, Ебігейл Бреслін і Емми Стоун, яка зіткнеться з новими зомбі та новими дивними людьми, які вижили. Одну з нових героїнь на ім'я Медісон зіграє Дойч, і, судячи з міжнародного трейлеру, не складно здогадатися, що вона любить рожеве і не відрізняється кмітливістю, що дуже розважає Вічіту.

Кілька днів тому був представлений офіційний український трейлер фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл», який повідомив, що його прем'єра в кінотеатрах України відбудеться 24 жовтня.

9 серпня 2019,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні Венеціанського кінофестивалю в мережі з'явився перший кадр екранізації роману Дж. М. Кутзее «В очікуванні варварів», в якій зіграє номінант на премію «Оскар» і зірка франшизи «Пірати Карибського моря» Джонні Депп.

Читати далі...
22 травня 2019,  19:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні студія Disney обіцяє нам казкову подорож до Аграби у своєму фентезійному мюзиклі «Аладдін», продюсер Джеймс Ганн познайомить нас з темним супергероєм у фільмі жахів «Брайтбьорн», а Джонні Депп буде бунтувати проти системи в картині «Річард говорить "Прощавай"».

Читати далі...
13 травня 2019,  21:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому», фільмів жахів «Воно 2» і «Хижаки», бойовика «Джон Уік 3», а також дубльовані трейлери комедійної драми «Річард говорить „Прощавай“» та біографічної мелодрами «Віта і Вірджинія».

Читати далі...
10 травня 2019,  20:08 | Оновлення

Опубліковано український трейлер нової комедійної драми «Річард говорить „Прощавай“» з Джонні Деппом та Зої Дойч. Вейн Робертс зняв фільм за власним сценарієм.

За сюжетом фільму консервативний лектор з коледжу Річард дізнається, що йому залишилося жити всього шість місяців. Тоді головний герой йде у повний відрив і перетворюється на бунтуючого і нестримного героя численних вечірок. Це викликає шок у його дружини Вероніки (Розмарі ДеУітт) та директора коледжу Гаррі (Рон Лівінгстон), однак викликає захоплення у студентів Річарда, коли він починає веселий хрестовий похід проти влади і лицемірства.

Українська прем'єра фільму «Річард говорить „Прощавай“» намічена на 23 травня.

17 квітня 2019,  16:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився перший кадр біографічної драми «Мінамата», в якій номінант на премію «Оскар» Джонні Депп втілює відомого американського фотожурналіста Вільяма Юджина Сміта.

Читати далі...
11 квітня 2019,  03:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В середу вийшов офіційний трейлер драматичного фільму «Річард говорить „Прощавай“», головну роль у якому виконує номінант на премію «Оскар» і зірка минулорічного фентезі «Фантастичні звірі 2» Джонні Депп.

Драма «Річард говорить „Прощавай“», також відома як «Професор», розповідає про професора на ім'я Річард (Депп), який дізнається, що він невиліковно хворий і oj жити йому залишилося всього півроку. Він викладає в коледжі і вирішує привнести в свою роботу й життя трохи різноманітності, відкинувши геть усі правила та умовності.

Компанію Деппу в цій історії складуть Зої Дойч, Рон Лівінгстон, Розмарі ДеВітт та Денні Г'юстон.

Українська прем'єра фільму Вейна Робертса очікується у травні. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити дубльований трейлер.