Новини про фільм (2019)

24 березня 2020,  16:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Hulu вирішив підняти наш настрій на карантині візуально прекрасним тизер-трейлером історичного серіалу «Велика», де головну роль виконує зірка фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» Ель Фаннінг.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Толкін»
Крізь Мордор до світла
29 листопада 2019,  01:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі добре знаємо легендарну історію про Середзем'я та Перстень всевладдя, але про життя письменника Дж.Р.Р. Толкіна нам, як зазвичай буває з біографіями письменників, відомо мало. Він пройшов Першу світову війну, став професором ... Але яким було його дитинство? Що надихнуло його на створення одного з найзнаменитіших творів жанру фентезі? Які люди стали прототипами його персонажів? На ці питання і намагається відповісти біографічний фільм про юність письменника з простою назвою «Толкін».

Читати далі...
16 листопада 2019,  16:06 | Новини серіалів

Номінантка на премію «Золотий глобус» Лілі Коллінз вирушила до столиці Франції, щоб знятися у своєму новому серіалі під назвою «Емілі в Парижі».

Читати далі...
28 травня 2019,  17:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший фрагмент біографічної драми «Толкін» про молоді роки письменника Дж.Р.Р. Толкіна, роль якого виконує зірка франшизи «Люди Ікс» Ніколас Голт.

Читати далі...
6 березня 2019,  23:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори Ніколас Голт та Лілі Коллінз представили у четвер другий офіційний трейлер біографічної драми «Толкін», яка обіцяє показати подорож, що призвела до створення однієї з найвеличніших історій людства.

Байопік, режисером якого виступає Доме Карукоскі, буде присвячений дитинству, юності та молодим рокам легендарного британського письменника Дж.Р. Р. Толкіна (Голт). Він покаже, як майбутній письменник заснував своє братство з іншими вигнанцями у своїй школі, як знайшов своє кохання Ідіт Бретт (Коллінз) і пережив жахи Першої світової війни, що в результаті надихнуло його написати епічні фентезійні романи «Володар перснів».

Українська прем'єра фільму «Толкін» очікується навесні, 9 травня.

19 лютого 2019,  14:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Fox Searchlight представила перший офіційний трейлер біографічної драми «Толкін», яка розповість про видатного британського письменника і автора «Володаря перснів» Дж.Р.Р. Толкіна.

«Толкін» буде досліджувати роки становлення автора-сироти Дж.Р. Р. Толкіна (Ніколас Голт) і покаже, як він знаходить справжню дружбу, кохання в особі прекрасної дівчини Ідіт Бретт (Лілі Коллінз) та натхнення у групі схожих на себе вигнанців у стінах школи. Звідти Толкін відправиться на Першу світову війну, яка загрожує розділити його братство. Пізніше всі ці переживання надихнуть письменника створити його легендарні романи про Середзем'я.

В український прокат фільм Доме Карукоскі вийде весною, 9 травня.

19 лютого 2019,  00:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня студія Disney вразила глядачів новим тизер-трейлером свого фентезійного мюзиклу «Аладдін» і першим трейлером очікуваного мультфільму «Крижане серце 2», а також вийшли новий український ТБ-ролик супергеройського екшену «Капітан Марвел» і трейлери комедії «Шахрайки» та українських фільмів «Продюсер» і «Сквот32».

Читати далі...