Новини про фільм (2018)

25 вересня 2019,  20:39 | Новини зірок

Зірка трилогії «Класний мюзикл» Ванесса Гадженс відправилася у відпустку до Китаю, де відвідала одне з головних чудес світу Велику китайську стіну.

Читати далі...
26 квітня 2019,  20:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У комедійному екшені «Погані хлопці назавжди» з'явиться команда молодих поліцейських, яких втілять зірка фільму «Почни спочатку» Ванесса Гадженс та зірка серіалу «Вікінги» Александр Людвіг.

Читати далі...
4 квітня 2019,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики» та «Війни нескінченності» Дейв Батіста грає крутого спецагента, який йде з поля бою, не дивлячись на вибух, в офіційному трейлері комедійного бойовика «Мій шпигун».

«Мій шпигун» слідує за агентом ЦРУ ДжейДжеем (Батіста), якого понижують по службі, і одного дня його кар'єра опиняється в руках 9-річної дівчинки Софі (Хлоя Коулмен), коли його відправляють стежити за її сім'єю. Коли Софі знаходить в своїй квартирі приховані камери, вона використовує свою технічну підкованість, щоб вирахувати, звідки ведеться стеження. І тепер в обмін на своє мовчання Софі переконує ДжейДжея навчити її, як бути справжнім шпигуном.

У світовий прокат нова комедія Пітера СігалаНапруж звивини», «Почни спочатку»), де також знявся зірка трилогії «Похмілля у Вегасі» Кен Жонг, вийде у 2019 році.

24 березня 2019,  20:39 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова драматична картина «Hustlers» з Дженніфер Лопез у головній ролі зібрала зірковий жіночий склад, куди увійшли актриси Джулія Стайлз, Констанс Ву та Лілі Рейнхарт, а також популярна співачка Карді Бі.

Читати далі...
2 лютого 2019,  00:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопес і Ванесса Гадженс змагаються у веслуванні в новому ТБ-ролику романтичної комедії «Почни спочатку», яка вже тиждень йде в кінотеатрах України.

Події фільму Пітера Сігала розгортаються в Нью-Йорку, де в небагатому районі живе 40-річна Мая (Лопес). Вона працює в місцевому магазині роздрібних товарів і щосили старається заради підвищення, але його їй не дають з тієї причини, що у неї немає вищої освіти. Мая звільняється і за допомогою дуже прикрашеного резюме отримує роботу у великій косметичній компанії на Мангеттені, де її вороже зустрічає дочка директора Зої (Гадженс), і ці дві героїні починають змагатися. Як, наприклад, в даномуТБ-ролику, де вони обидві керують своєю командою з веслування, ось тільки Мая насправді не вчилася в Гарварді і не отримувала медалі за цей вид спорту, тому їхнє змагання закінчується... аварією.

Читайте нашу рецензію на комедію «Почни спочатку», де компанію Лопес і Гадженс склали Майло Вентімілья і Леа Реміні.

29 січня 2019,  13:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Спеціально для свого нового фільму «Почни спочатку» американська актриса і співачка Дженніфер Лопес записала мотивуючу пісню «Limitless», яка звучить в його новому ТБ-ролику.

Романтична комедія «Почни спочатку», яка вийшла в український прокат 24 січня, розповідає про 40-річну жінку Маю (Лопес), яка кидає свою безперспективну роботу, де їй не дають заслужене підвищення, і за допомогою фіктивного резюме відправляється підкорювати Мангеттен, доводячи всім, що можна досягти успіху і без університетського диплома.

Чи вийшло у Лопес завдяки цій ролі повернутися у велике кіно, читайте в нашій рецензії на фільм «Почни спочатку».

Квитки на сеанси «Почни спочатку» ви знайдете в нашій афіші.

26 січня 2019,  01:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь української прем'єри романтичної комедії «Почни спочатку» з Дженніфер Лопес у головній ролі представляємо цікавий фрагмент з її героїнею, яка відправляється в нове життя.

У фільмі «Почни спочатку» Лопес втілює 40-річну Маю, яка змогла значно підвищити продажі у своєму магазині, але не отримує там керівну посаду, оскільки у неї немає університетського диплома. Вона кидає цю безперспективну роботу і відправляється підкорювати Мангеттен, де їй завдяки фіктивному резюме пропонують значущу посаду в провідній косметичній компанії. Так Мая отримує шанс довести всім, що вулична кмітливість теж чогось варта.

Читайте нашу рецензію на комедію «Почни спочатку», де разом з Лопес зіграли Ванесса Гадженс, Майло Вентімілья та Леа Реміні.

Рецензія на фільм «Почни спочатку»
Дженніфер Лопес хоче повернутися у велике кіно
24 січня 2019,  04:21 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні Дженніфер Лопес є мегазіркою світової поп-сцени, постійно виступає, записує нові пісні та знімає на них яскраві кліпи, але в далекому 1997 році її фантастичну кар'єру запустило саме кіно – вона зіграла головну роль в байопіку «Селена» про співачку Селену Перес і отримала за неї номінацію на «Золотий глобус». Потім Лопес вирушила підкорювати сцену, сама стала знаменитою співачкою, але ніколи не залишала акторство надовго, паралельно продовжуючи зніматися у фільмах різних жанрів. В результаті її коронним жанром стала романтична комедія, тому, вирішивши перезапустити свою кінокар'єру, Лопес повернулася саме до цього жанру, до якого й відноситься її новий фільм «Почни спочатку».

Читати далі...
15 січня 2019,  01:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Співачка і актриса Дженніфер Лопез записала для своєї нової кінокартини «Почни спочатку» пісню «Limitless» («Немає меж») і зняла на неї яскравий кліп.

В романтичній комедії «Почни спочатку» Лопез грає 40-річну жінку Майю, яка вирішує залишити свою звичну роботу в магазині Costco, де у неї немає ніяких перспектив, і вирушає підкорювати відому вулицю Медісон-авеню, де розташовані фешенебельні бутіки. Незважаючи на те, що у неї немає вищої освіти, героїня Лопез цілеспрямовано йде до роботи своєї мрії, долаючи різні перешкоди і підкоряючи свою вершину, що вона робить і в кліпі на пісню «Limitless».

Українська прем'єра нового фільму режисера Пітера Сігала50 перших поцілунків», «Будь кмітливим») відбудеться наступного тижня, 24 січня.

29 жовтня 2018,  20:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопез вважає, що перебуває зараз «в найкращій формі за все своє життя», і нові фотографії з її Instagram це красномовно підтверджують.

Читати далі...
19 серпня 2018,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства» та пригодницького фільму «Робін Гуд», повноцінний трейлер картини Гаспара Ное «Екстаз» і фінальний трейлер української фантастики «Бобот та Енергія Всесвіту», чия прем'єра відбудеться наприкінці серпня.

Читати далі...
15 серпня 2018,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний український трейлер комедійної мелодрами «Почни спочатку», головну роль в якій виконує номінантка на премію «Золотий глобус» Дженніфер Лопез.

«Почни спочатку» розповість про Майю (Лопез), яка в свої 40 з хвостиком років працює в мережі магазинів Costco і нещасна, оскільки хоче чогось більшого в кар'єрному плані. Вона мріє працювати на вулиці Медісон-авеню, відомій своїми фешенебельними магазинами, але у неї немає вищої освіти. Тим не менш, доля дає їй другий шанс, і коли її беруть на роботу мрії завдяки фальшивому резюме, Майя отримує можливість довести всім, що вулична кмітливість не менш цінна, ніж університетський диплом.

Разом з Лопез в картині зіграли Ванесса Хадженс та Майло Вентімілья.

В українських кінотеатрах фільм «Почни спочатку», який зняв режисер кінокартин «50 перших поцілунків» і «Все або нічого» Пітер Сігал, покажуть восени, 22 листопада.

20 липня 2018,  01:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопез, на чиєму рахунку є номінація на премію «Золотий глобус», повертається в комедійний жанр у фільмі Пітера Сігала «Почни спочатку».

«Почни спочатку» буде комедією в дусі фільмів «Ділова жінка» і «Пані покоївка». Вона розповість про 40-річну жінку Майю (Лопез), яка працює в мережі магазинів Costco і не може отримати підвищення через відсутність диплома. Друг створює онлайн їй нове резюме, де представляє Майю успішною та освіченою бізнес-леді зі знанням багатьох мов. Так вона влаштовується на роботу на фешенебельній Медісон-авеню, де отримує шанс довести всім, що вулична кмітливість нічим не гірша за диплом з Гарварду.

Українська прем'єра нової картини Лопез, де компанію їй складуть Майло Вентімілья, Ванесса Хадженс та Леа Реміні, відбудеться в листопаді.

1 червня 2018,  18:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська співачка Дженніфер Лопес постала в образі золотої королеви в своєму новому кліпі «El Anillo», який вийшов навесні.

Читати далі...