Новини про фільм (2019)

14 січня 2019,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня прямо з космосу прибув третій офіційний трейлер супергеройського екшену «Капітан Марвел», а також вийшли українські трейлери фентезійного бойовика «Хеллбой», трилера «Ми» та горора «Щасливий день смерті 2», зворушливий ТБ-ролик мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» і новий трейлер фінального сезону фентезі «Гра престолів».

Читати далі...
10 січня 2019,  12:24 | Оновлення

Пропоную вашій увазі трейлер бойовика «Інформатор», дубльований українською.

Колишній солдат Піт Кослоу (Юель Кіннаман) потрапляє до в’язниці після того, як заступився за свою дружину. Однак ФБР пропонує йому угоду: скоротити термін ув’язнення в обмін на допомогу. Піту доведеться під прикриттям потрапити в один з найнебезпечніших наркокартелів Нью-Йорка та зібрати докази проти його лідера.

Однак, коли до завершення справи лишається один крок, справи обертаються так, що Кослоу доводиться повернутись до в’язниці, з якої так важко вибрався. І якщо там дізнаються, що він – кріт, це загрожуватиме не лише йому, але й його родині.

Дата старту в кінотеатрах України: 21 березня.

11 листопада 2018,  01:51 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Денні Бойл запросив у свій загадковий музичний проект зірку мюзиклу «Mamma Mia! 2» Лілі Джеймс і зірку фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» Ану де Армас.

Читати далі...