Новини фільмів про (2018)

16 квітня 2022,  15:35 | Новини фільмів

Із 18 до 20 квітня, в Софії, в міському інституті культури "Надія" в межах Всесвітнього благодійного кіномарафону CinemAid Ukraine Charity Film Marathon глядачі побачать створені за підтримки Держкіно повнометражні фільми "Мої думки тихі" й "Шляхетні волоцюги" та короткометражні стрічки альманаху "Все починається в Києві".

Читати далі...
24 вересня 2018,  00:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулий тиждень виявився дуже врожайним на нові трейлери: вийшли офіційний трейлер супергеройського фільму «Капітан Марвел», нові українські трейлери мультфільму «Ральф Руйнівник 2» та музичного фентезі «Мері Поппінс повертається», свіжі трейлери українських комедій «Шляхетні волоцюги» і «Скажене весілля» та інтригуючий тизер «Джокера» з Хоакіном Феніксом.

Читати далі...
20 вересня 2018,  01:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За тиждень до прем'єри українська комедія з елементами бойовика «Шляхетні волоцюги» отримала свій третій трейлер, де розповідь ведеться від імені її головної героїні Христі.

Події фільму Олександра Березаня переносять глядача у Львів 1938-39 років. Дівчині Христі (Ірина Гришак) останнім часом катастрофічно не щастить: у неї забирають останні гроші, її коханий хлопець Збишек (Павло Кружнов) вирушає на заробітки, потім помирає її єдиний дядечко, а всі спецслужби світу починають полювати на чарівний браслет, який дістався їй від матері. Але, на щастя, доля посилає дівчині підмогу в особі двох бравих львівських батярів Боді (Іван Шаран) та Мірека (Юрій Хвостенко), які готові до будь-яких пригод.

В українські кінотеатри «Шляхетні волоцюги» увірвуться 27 вересня.

12 серпня 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», мультфільму «Ральф-руйнівник 2» з новою героїнею з голосом Галь Гадот, діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства», українського комедійного бойовика «Шляхетні волоцюги» і 2 сезону серіалу «Школа».

Читати далі...
10 серпня 2018,  15:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий трейлер українського музично-комедійного бойовика «Шляхетні волоцюги», який зняв режисер Олександр Березань.

Картина перенесе глядачів у Львів 1939 року і познайомить з двома бравими львівськими батярами не плутати з хіпстерами і хіпі Бодею (Іван Шаран) та Міреком (Юрій Хвостенко). Несподівано для себе вони стають опікунами норовливої дівчини Христі (Ірина Гришак). Христю викрадають, і щоб врятувати її та її хлопця Збишека (Павло Кружнов), Боді та Міреку доведеться скористатися своєю незвичайною кмітливістю і битися з німецькими нацистами, які прийшли захоплювати місто.

«Шляхетні волоцюги» увірвуться в кінотеатри цієї осені, 27 вересня.

18 липня 2018,  15:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Шляхетні волоцюги» намагаються розібратися в тонкощах української граматики в своєму новому гумористичному тизері.

Фільм Олександра Березаня, який став одним із переможців Дев'ятого конкурсного відбору Державного агентства України з питань кіно в 2016 році, повідає про веселі авантюри двох львівських батярів Боді (Іван Шаран) та Мірека (Юрій Хвостенко). Несподівано для себе вони стають опікунами молодої красуні, і їх пригоди набирають нових обертів.

Дивіться офіційний трейлер фільму «Шляхетні волоцюги». В український прокат він прибуде 27 вересня.

26 березня 2018,  14:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов дебютний трейлер українського музично-комедійного бойовика Олександра Березаня «Шляхетні волоцюги».

Події фільму відбуваються у Львові в 1938-39 роках. Він розповідає про львівських батярів Бодю та Мірека, які живуть під гаслом: «Любити Львів, жінок і жарти». Аби життя було яскравим, шляхетні волоцюги вдаються до різних авантюр, залишаючись при цьому позитивними героями. Несподівано для себе вони стають опікунами молодої красуні, і їхні пригоди набирають нових обертів.

В українські кінотеатри «Шляхетні волоцюги», де зіграли Юрій Хвостенко, Ірина Гришак й Іван Шаран, увірвуться 27 вересня.

16 серпня 2017,  17:05 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

У Львові розпочалися зйомки авантюрної комедії «Шляхетні волоцюги» про славетних львівських відчайдух режисера Олександра Березаня за сценарієм Дмитра Наумова та Тараса Боровока.

Дія стрічки відбувається у довоєнному Львові у 1938-39 роках. Поштовхом до написання сценарію стала польська стрічка 1939-го року, де вперше прозвучала популярна пісня «Тільки у Львові». Проте фільм Олександра Березаня не є сучасною версією польського.

Читати далі...