Новини фільмів про (2018)

12 листопада 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезійної картини «Мауглі», мультфільмів «Секрети домашніх тварин 2» і «Людина-павук: Навколо всесвіту», а також другий ТБ-ролик спортивної драми «Крід 2», який показує драматичне возз'єднання Роккі і Івана Драго.

Читати далі...
13 жовтня 2018,  02:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму «На драйві» Енсел Елгорт втілює людину з роздвоєнням особистості в трейлері психологічного трилера з елементами наукової-фантастики «Джонатан».

Джонатан (Елгорт) залишає свій офіс щодня опівдні. Коли він повертається додому, він йде спати. Щоранку він прокидається, і знаходить на кухні сніданок разом з відео, яке розповідає йому про другу частину його дня, яку він проводить в якості Джона. Він проходить спеціальне лікування, яке допомагає йому контролювати свій розлад, але одного разу Джонатан дізнається, що Джон завів дівчину, і все їхнє упорядковане життя котиться під укіс.

У світовий прокат картина Білла Олівера, де компанію Элгорту склали Сьюкі Вотерхаус, Патріша Кларксон і Метт Бомер, вийде в листопаді.