Новини фільмів про (2022)

15 грудня 2022,  12:00 | Новини фільмів

Не встигли ми порадіти, що Генрі Кавілл нарешті отримає довгоочікуваний сиквел «Людини зі сталі», на що натякнуло його камео у кінокоміксі «Чорний Адам» з Двейном Джонсоном, як після зміни керівництва у компанії DC Studios йому повідомили, що він більше не буде грати Супермена.

Читати далі...
8 листопада 2022,  11:34 | Новини фільмів

Зірка супергеройського блокбастера «Чорний Адам» Двейн Джонсон поділився у соцмережах першими фотографіями зі зйомок свого наступного фільму «Red One», де компанію йому складе Кріс Еванс, він же Капітан Америка.

Читати далі...
27 жовтня 2022,  06:10 | Новини фільмів

Він повернувся! Актор Генрі Кавілл знову втілив легендарного Супермена у новому супергеройському екшені від DC «Чорний Адам», який очолив Двейн Джонсон.

Читати далі...
23 жовтня 2022,  08:27 | Новини фільмів

Цього тижня в український прокат вийшов очікуваний супергеройський екшен від DC «Чорний Адам», який представляє п'ять нових супергероїв всесвіту DCEU. Однією з них є супергероїня Циклон, і саме час розібратися в її суперсилах.

Читати далі...
24 вересня 2022,  18:09 | Новини фільмів

Двейн Джонсон лютує, стріляє блискавками та знищує вертоліт у новому трейлері супергеройського екшену від Warner Bros. та DC «Чорний Адам», який на початку згадує різних супергероїв та суперлиходіїв кіновсесвіту DCEU.

Читати далі...
9 вересня 2022,  22:20 | Новини фільмів

Голлівудська кіностудія Warner Bros. опублікувала у мережі другий офіційний трейлер свого наступного супергеройського екшену «Чорний Адам», заснованого на коміксах DC, головну роль в якому виконує Двейн Джонсон.

Читати далі...
8 вересня 2022,  09:36 | Новини фільмів

У наступному супергеройському екшені від DC «Чорний Адам» зірка Бондіани Пірс Броснан перевтілиться в могутнього супергероя Доктора Фейта (не плутати з Доктором Стренджем, хоча вони трохи схожі). І новий промо-арт представляє детальний погляд на його супергеройський костюм та шолом.

Читати далі...
16 серпня 2022,  23:18 | Новини фільмів

Актор Ной Сентінео предстає в образі супергероя Руйнівника Атомів, члена Товариства Справедливості Америки, на новому ексклюзивному кадрі кінокоміксу «Чорний Адам», що буде наступним розділом кіновсесвіту DCEU.

Читати далі...
3 серпня 2022,  11:00 | Новини фільмів

Представляємо вашій увазі добірку свіжих трейлерів, куди увійшли трейлери до майбутніх супергеройських екшенів «Чорна пантера 2», «Чорний Адам» та «Шазам! 2», а також трейлери до очікуваних фільмів за участю світових кінозірок Бреда Пітта, Сандри Буллок, Віоли Девіс, Тома Круза, Джулії Робертс, Джорджа Клуні, Ідріса Ельби та багатьох інших, які ви вже можете подивитися з шикарним українським дубляжем (і які незабаром покажуть у кінотеатрах).

Читати далі...
24 липня 2022,  01:32 | Новини фільмів

Дивіться новий трейлер супергеройського екшену «Чорний Адам» із Двейном Джонсоном у головній ролі, заснованому на коміксах DC, який Скеля особисто представив у суботу на конвенції San Diego Comic-Con.

Читати далі...
8 червня 2022,  17:25 | Новини фільмів

Ієрархія сили у всесвіті DC скоро зміниться! Двейн Джонсон стає могутнім антигероєм у першому офіційному трейлері супергеройського блокбастера «Чорний Адам», який зняв режисер Жауме Кольєт-Серра.

Читати далі...
4 червня 2022,  17:58 | Новини фільмів

Двейн Джонсон розкрив, що перший трейлер його супергеройського блокбастера «Чорний Адам», який буде екранізацією коміксів DC, вийде вже 8 червня. А поки сотий раз переглядаємо його концепт-тизер, представлений у 2021 році на конвенції DC FanDome.

Читати далі...
12 травня 2022,  17:11 | Новини фільмів

Щоб відзначити напружений тиждень виробництва супергеройського фільму «Чорний Адам», де він виконує головну роль, Двейн Джонсон вирішив порадувати своїх шанувальників новою фотографією, що дає змогу детальніше роздивитися його суперкостюм.

Читати далі...
30 березня 2021,  20:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Одразу після оголошення про те, що Пірс Броснан зіграє в очікуваному блокбастері «Чорний Адам», знаменитий діджитал-художник Bosslogic вирішив порадувати нас дуже реалістичним фан-артом з ним в образі мага Доктора Фейта.

Читати далі...
29 березня 2021,  17:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ієрархія сили у всесвіті DC скоро зміниться. Захопивши на вихідних Таймс-Сквер, Двейн Джонсон розкрив, що його супергеройський фільм «Чорний Адам», знятий за коміксами DC, увірветься на екрани кінотеатрів 29 липня 2022 року

Читати далі...