Новини про фільм (2017)

5 жовтня 2017,  19:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер драми «Вогнеборці» («Справа хоробрих») показує жахливу руйнівну силу лісових пожеж.

Герой оскарівського номінанта Джоша Броліна є головною бригади борців з вогнем «Granite Mountain Hotshots», який переживає, що його команда не встигне пройти кваліфікацію, щоб боротися з наступною масштабною пожежею в перших рядах. А володарка «Оскара» Дженніфер Коннеллі втілює його дружину, яка намагається його підтримувати, але каже, що непросто ділити свого чоловіка з вогнем.

Український трейлер фільму Джозефа Косинські дивіться тут. У кіно з 16 листопада.

30 вересня 2017,  18:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер кінокартини «Вогнеборці» («Справа хоробрих»), в якій зіграли Джош Бролін, Майлз Теллер, Дженніфер Коннеллі та Тейлор Кітч. Це історія групи пожежних «Granite Mountain Hotshots» з Арізони, які в 2013 році зіткнулися з одною з найбільш смертоносних пожеж в історії, яка забрала життя 19 членів команди.

В український прокат «Вогнеборці», зняті Джозефом КосинськіМир забуття»), вийдуть 16 листопада.

14 вересня 2017,  01:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures представила другий трейлер драми «Вогнеборці», заснованої на реальних подіях. Фільм, де зіграли Джош Бролін, Майлз Теллер, Дженніфер Коннеллі, Тейлор Кітч, Джеймс Бедж Дейл та Джефф Бріджес, розповість про групу хоробрих пожежних «Granite Mountain Hotshots» з Арізони, які борються з одною з найбільш смертоносних пожеж в історії, щоб захистити своє місто.

Українська прем'єра кінокартини Джозефа Косінські, який зняв «Світ забуття», переїхала з кінця вересня на листопад.

27 липня 2017,  16:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний трейлер біографічної драми «Вогнеборці» представляє перший погляд на те, як група пожежників Granite Mountain Hotshots з Арізони бореться з одною з найбільш смертоносних пожеж в історії, яка трапилася в червні 2013 року, щоб захистити своє місто та свої сім'ї. Їх керівника грає оскарівський номінант Джош Бролін, допомагати йому боротися з вогнем будуть Майлз Теллер і Тейлор Кітч, а також у фільмі з'являться володарі «Оскара» Дженніфер Коннеллі та Джефф Бріджес.

Українська прем'єра фільму від режисера «Миру забуття» Джозефа Косинські запланована на 28 вересня, так що чекаємо на дубльований трейлер.