Новини фільмів про (2018)

18 квітня 2018,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри французького комедійного екшену «Таксі 5», дивимося його новий дубльований ТБ-ролик.

Безбашений поліцейський Сільвен Маро (Франк Гастамбід) після чергової витівки був розжалуваний до патрульного і переведений в Марсель, де мером став колишній шеф поліції Жільбер (Бернар Фарсі). Сільвен знайомиться з племінником Даніеля Едді (Малік Бенталха), який успадкував легендарне біле таксі, і разом вони збираються зловити банду італійських грабіжників.

В кінотеатри України фільм Гастамбіда примчить 19 квітня. Купуйте квитки на сеанси «Таксі 5» на нашому сайті.

16 квітня 2018,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий український ТБ-ролик комедійного бойовика «Таксі 5» показує знамените біле таксі в дії.

Тепер головним героєм франшизи став поліцейський Сільвен Маро (Франк Гастамбід), якого за шалене водіння розжалували до патрульного і відправили в Марсель. Там він зустрічає племінника Даніеля Едді (Малік Бенталха), жахливого водія, якому дістається легендарне таксі. Разом вони повинні заарештувати групу італійських грабіжників, які ганяють на потужному Ferrari.

Дивіться також новий український трейлер фільму «Таксі 5». У кіно з 19 квітня.

26 березня 2018,  00:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжий трейлер антигеройского екшену «Дедпул 2» з Райаном Рейнольдсом у головній ролі, а також нові українські трейлери мультфільму «Монстри на канікулах 3», комедії «Ти квач!» і продовження популярної франшизи «Таксі 5».

Читати далі...
5 березня 2018,  01:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий дубльований трейлер пригодницької комедії «Таксі 5», яку продюсує Люк Бессон.

На зміну легендарним Даніелю (Самі Насері) та Емільену (Фредерік Діфенталь) приходить новий дует для боротьби зі злочинністю. Поліцейський, якого щойно перевели в поліцію Марселя, отримує завдання заарештувати групу італійських грабіжників, які ганяють на потужній машині Ferrari. А допомагати йому в цій справі буде старший племінник Даніеля, жахливий водій, який сідає за кермо легендарного білого таксі. В образі комісара Жибера в «Таксі 5» повертається Бернар Фарсі.

Українська прем'єра фільму Франка Гастамбіда відбудеться 11 квітня.