Новини про фільм (2018)

7 січня 2019,  18:35 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки Україна відзначає друге Різдво, голлівудські зірки вже повертаються до роботи. Як, наприклад, Г'ю Джекман, який кілька годин тому поділився свіжим відео зі спортзалу.

Читати далі...
4 листопада 2018,  21:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Еллісон Дженні приєдналася до Г'ю Джекмана у драматичній комедії «Bad Education», чиї події розгортатимуться в школі.

Читати далі...
30 жовтня 2018,  00:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер музичного байопіку «Богемна рапсодія», який виходить в прокат на цьому тижні, а також нові трейлери мультфільмів «Як приборкати 3: Прихований світ» і «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», фентезі «Мері Поппінс повертається» і байопіку «Рокетмен», плюс інтригуючий ТБ-ролик фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда».

Читати далі...
27 жовтня 2018,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий офіційний трейлер політичної драми «Лідер перегонів», в якій знялися номінанти на премію «Оскар» Г'ю Джекман і Віра Фарміга та лауреат «Оскара» Дж.К. Сіммонс.

Нова картина режисера Джейсона Райтмана, якого також було номіновано на «Оскар», розповість історію злетів та падінь сенатора Гері Харта, роль якого виконує Джекман. Під час президентських виборів 1988 року в США він майстерно захопив уяву молодих виборців і безсумнівно був лідером цих перегонів, але один невірний крок, одна коротка інтрижка — і блискуча передвиборна кампанія основного кандидата котиться в прірву, а він та його сім'я опиняються в центрі гучного скандалу.

Дивіться також перший український трейлер «Лідер перегонів». У кінотеатри України фільм Райтмана прибуде 17 січня 2019 року.

17 вересня 2018,  01:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери очікуваного горору «Хелловін», біографічної драми «Перша людина» і драматичного трилера «Проста послуга», а також свіжий трейлер музичної картини «Народження зірки», в якій Леді Гага і Бредлі Купер грають закоханих співаків.

Читати далі...
14 вересня 2018,  21:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов український трейлер біографічної драми «Лідер перегонів», в якій зірка «Логана» і «Найвеличнішого шоумена» Г'ю Джекман претендує на пост президента США.

«Лідер перегонів» покаже злети і падіння сенатора Ґері Гарта (Джекман), який майстерно захопив уяву молодих виборців і, без сумнівів, був лідером президентських виборів 1988 року в США. Та один невірний крок, одна коротка інтрижка — і блискуча передвиборча кампанія основного кандидата котиться у прірву.

Компанію Джекману в цій історіі складуть Віра Фарміга і Дж.К. Сіммонс.

Українська прем'єра нової картини Джейсона Райтмана, на чиєму рахунку є 4 номінації на премію «Оскар», відбудеться 17 січня 2019 року.

2 вересня 2018,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей тиждень порадував нас новими трейлерами до фантастичного екшену «Хижак», байопіку «Перша людина», фентезійного горору «Суспірія», комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3» і трилера «Погані часи у „Ель Роялі“», а також першим трейлером 3 сезону серіалу «Справжній детектив» і новими трейлерами серіалів «Зачаровані» та «Рівердейл».

Читати далі...
30 серпня 2018,  20:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Г'ю Джекман постає в образі скандального американського сенатора в першому трейлері біографічної драми «Головний кандидат», де звучить знаменита пісня Ніни Сімон «Sinnerman».

Події «Головного кандидата» будуть розвиватися в 1988 році під час президентської кампанії американського сенатора Гері Харта. Він був головним претендентом на пост президента США, але зняв свою кандидатуру, коли журналісти сфотографували його, одруженого чоловіка, в компанії іншої жінки і повідомили, що у нього з нею роман.

Дружину Харта Лі втілює номінантка на премію «Оскар» Віра Фарміга. Координатора його кампанії грає лауреат «Оскара» Дж.К. Сіммонс.

На наступному тижні новий фільм режисера Джейсона Райтмана, який прославився завдяки картинам «Джуно» і «Мені б у небо», буде представлений на кінофестивалі в Торонто. У світовий прокат «Головний кандидат» вийде в листопаді.