Новини про фільм (2018)

6 грудня 2019,  03:07 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка блокбастера «Аквамен» Джейсон Момоа збирається піти по стопах Ліама Нісона у своєму наступному фільмі «Sweet Girl», який продюсує Netflix.

Читати далі...
7 липня 2018,  13:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Удача не живе на цьому боці кордону.»

На честь прем'єри драматичного бойовика «Сікаріо 2» студія Sony Pictures поділилася його розширеним 4-хвилинним фрагментом за участю Джоша Броліна та Бенісіо Дель Торо.

Федеральний агент Метт Грэйвер (Бролін) об'єднується з найманцем Алехандро (Дель Торо), щоб викрасти доньку глави картелю Ізабелу Рейес (Ізабела Монер) та розв'язати війну з мексиканським наркобізнесом. По дорозі в США на їх озброєний кортеж нападають, і дівчинка тікає. Метт повертається на базу, а Алехандро відправляється на її пошуки. Отримавши від начальства наказ прибрати всіх свідків, Метт дзвонить Алехандро і каже йому, щоб він вбив дівчинку. Але Алехандро відмовляється це виконувати і вирішує самостійно доставити Ізабелу в безпечне місце.

В український прокат фільм Стефано Солліми вийшов 28 червня. Квитки на сеанси «Сікаріо 2» ви знайдете в нашій афіші.

26 червня 2018,  00:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий офіційний фрагмент бойовика «Сікаріо 2» показує зустріч Метта Грейвера з Алехандро.

Федеральний агент Метт Грейвер (Джош Бролін) приходить до найманця Алехандро (Бенісіо Дель Торо) з пропозицією об'єднатися, щоб розв'язати війну з великим картелем. Глава картелю вбив сім'ю Алехандро, тому він отримає свою помсту, і Грейвер обіцяє йому, що на цей раз не буде «ніяких правил», і він дасть найманцю повну свободу дій.

Навесні Бролін і Дель Торо з'явилися разом в блокбастері «Месники: Війна нескінченності», де перший зіграв Таноса, а другий — Колекціонера.

В український прокат фільм Стефано Солліми виходить 28 червня, і ви вже можете купити квитки на перші сеанси «Сікаріо 2» на нашому сайті.

15 червня 2018,  18:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures представила дебютний фрагмент бойовика «Сікаріо 2», в якому повертаються Джош Бролін та Бенісіо Дель Торо.

В сиквелі фільму «Сікаріо», який отримав 3 номінації на «Оскар», війна з наркокартелями приймає новий оборот. Федеральний агент Метт Грейвер (Бролін) об'єднується з найманцем Алехандро (Дель Торо), чию сім'ю вбив глава картелю. Щоб посилити конфлікт, вони вирішують викрасти юну дочку ватажка, яку грає Ізабела Монер з фільму «Трансформери 5: Останній лицар». І дане відео показує частину напруженого епізоду з її викраденням.

Дивіться також третій трейлер «Сікаріо 2». У кіно з 28 червня.

28 травня 2018,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові українські трейлери шпигунського екшену «Місія неможлива: Фолаут», пригодницької адаптації Енді Серкіса «Мауглі», бойовика «Хмарочос», пригодницького фільму «Робін Гуд» та українського фентезі «Бобот та Енергія Всесвіту», а також ТБ-ролики наукової фантастики «Світ Юрського періоду 2» та мультфільму «Суперсімейка 2».

Читати далі...
25 травня 2018,  15:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джош Бролін починає війну з наркокартелями в новому трейлері бойовика «Сікаріо 2», який є сиквелом фільму 2015 року.

Коли картелі починають перевозити терористів через кордон США, федеральний агент Метт Грейвер (Бролін) викликає загадкового найманця Алехандро (Бенісіо Дель Торо), чию сім'ю вбив глава картелю. Алехандро викрадає дочку ватажка (Ізабела Монер), щоб посилити конфлікт, але коли дівчинку починають сприймати як побічний збиток, її доля опиняється між двома чоловіками, поки вони ставлять під сумнів все, за що борються.

Дивіться офіційний український трейлер «Сікаріо 2». У кіно з 28 червня.

20 травня 2018,  23:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрим новые трейлеры фантастического экшена «Дэдпул 2», шпионского боевика «Миссия невыполнима: Фолаут», музыкального байопика «Богемная рапсодия», мультфильма «Суперсемейка 2», экшена «План побега 2» и нового сериала «Зачарованные».

Читати далі...
17 травня 2018,  13:26 | Оновлення

З'явився український трейлер кримінального бойовика «Сікаріо 2» з Бенісіо Дель Торо у головній ролі.

Обставини на американо-мексиканському кордоні загострюються, коли наркокартелі починають переправляти до США терористів. Щоб дати їм відсіч федеральний агент Метт Грейвер (Джош Бролін) змушений знову об'єднатися з не найнадійнішим напарником — Алехандро (Бенісіо Дель Торо).

В кінотеатрах України дивіться з 28 червня.

26 березня 2018,  00:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжий трейлер антигеройского екшену «Дедпул 2» з Райаном Рейнольдсом у головній ролі, а також нові українські трейлери мультфільму «Монстри на канікулах 3», комедії «Ти квач!» і продовження популярної франшизи «Таксі 5».

Читати далі...
23 березня 2018,  00:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Sony Pictures представила другий офіційний трейлер драматичного бойовика «Сікаріо 2: Сольдадо», що є сиквелом номінованого на «Оскар» фільму «Сікаріо».

«Сікаріо 2: Сольдадо» почне нову главу франшизи, в якій йде війна з наркотиками, де немає ніяких правил. Коли картелі починають перевозити терористів через кордон США, федеральний агент Метт Грейвер (Джош Бролін) викликає загадкового Алехандро (Бенісіо Дель Торо), чию сім'ю вбив глава картелю. Алехандро викрадає дочку ватажка (Ізабела Монер), щоб посилити конфлікт, але коли дівчинку починають сприймати як побічний збиток, її доля опиняється між двома чоловіками, поки вони ставлять під сумнів все, за що борються.

У світовий прокат фільм Стефано Солліми, відомого завдяки кримінальній картині «Субура», вийде в червні. Чекаємо на оголошення дати його української прем'єри.

20 грудня 2017,  01:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бенісіо Дель Торо і Джош Бролін возз'єднуються в тизер-трейлері бойовика «Солдат», який буде продовженням 3-кратного номінанта на «Оскар» «Сікаріо».

Війна з наркотиками на кордоні між США і Мексикою загострилася, оскільки картелі почали перевозити терористів через кордон США. Для боротьби з війною федеральний агент Метт Гравер (Бролін) знову об'єднується з меркантильним Алехандро (Дель Торо).

Також у фільмі зіграють Кетрін Кінер, Ізабела Монер і Джеффрі Донован.

У світовий прокат сиквел від сценариста Тейлора Шерідана, який написав оригінал, виходить влітку 2018 року.